Gönderen Konu: Fenerbahçeli gir oku  (Okunma sayısı 446 defa)

Çevrimdışı meslord

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan -1
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
Fenerbahçeli gir oku
« : 24 Ağustos 2006, 12:23:23 »
Budur, yani gerçek budur, Fener budur, hiç ne ilerisine bakın  ne gerisine,  ne arası ne ortası gücümüz budur. Üzülmek var aglamak yok. Zaten biliyoduk gerçegi ama yaşayınca daha bir kötü oldu, eleneceğiz demesi kolayda elenmesi hoş olmadı. Yazık ettiler heba ettiler sanki bile bile sanki göz göre gore en buyuk ligden gidişimizi bize seyirettirdiler. Tek suçludan bahsediyorum, baskan ve yonetimden. Kredilerini sonsuz sananlar, taraftar her şartta bize destek olur diye düsünüyorlarsa bir kere daha düşünecekler bundan sonra, gönderecek bir Daumda yok artık. Satılan 30.000 kombine kart bir rekordur. Türkiyenin şartları göz önüne alınırsa dünya rekorudur. Taraftar bu rekoru transfer yapılmadan Şampiyonlar ligine girilmeden kırdı bu daha da anlamlıdır. Taraftar bunu yaparken keşke yönetimde boş durmasaydı da resmi sitede bize tesekkür mektubu okutacagına transfer haberi okumayı tercih ederdik.

Maça gelince bizden hızlı oynuyorlar, bizden hızlı düşünüyorlar, bizden daha çok hak ediyorlar. defans hattı tel tel dokuldu, cunku uzerine gelindi. Bir macta cozmusler sag bekimizin olmadıgını Kerimin uzerinde geldiler hem yıprattılar hem moralimiz bozdular. Fenerbahcenin uzerine gelen takım bizi yıkar gecer. Cunku savunma yapmasını bilmiyoruz. Kanatlardaki ikililer birbirlerini hic tamamlamıyor.  Tumer & Alex Lig de oynar ama Dinamo Kiev gibi basan, press yapan takımlar karsısında bugunku gibi seyrederler mehtabı, hatta yanlarına iki kadeh bir masa bile alabilirler. Tabi iki kişi mehtabı seyredince direncsiz orta sahayı da ikinci golde oldugu gibi rahat rahat geciyorlar turu alıp eve dogru gidiyorlar. Bundan sonra avrupoada ne olur bilmiyorum duüşünecek halim de yok şu an, sadece içlerinden seçtiklerime birkaç kısa notum var aşagıda,

Sevgili Rustu bir avrupa kupası maçı al bizim icin, kariyerin bitti bitiyor yalnıs anlama şaşırt bizi tarihe gec diye diyorum, utanmak için dişimi kırmak için istiyorum.

Sevgili kaptan Daum seni kesemedi, Zico seni kesemedi kaptan oldun olalı kimse seni kesemedi, onlar büyülü efsunlu ya da korkuyor kesemiyor bari sen kendini kes, garip olacak ama kendini kesen kaptan olarak sende tarihe gec. İnan kimse seni solbek olarak hatırlamaz ama bu hareketinle dunya tanır, kitaplarda okutulursun.

Sevgili Tuncay attıgın gollerde kadıköyde bize sus yaparak zaten tarihe gectin sen o yuzden senin icin birsey diyemiyorum artık.

Sevgili Zico eger bu resmin dışına cıkıp soyle bir uzaktan bakamazsan eger bu kısır döngüyü kıramazsan siz tarihe geçemezsiniz ama en kısa surede tarih olursunuz, acırsanız acınacak hale dusersiniz, gun bugun guclu iken yıpratılmadan ne gerekiyorsa yapın siz yapın biz size destek olalım ...

Yazar:Ömer Akdeniz

Çevrimdışı Abdullah

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan -1500
  • qwqwqw
    • Profili Görüntüle
    • Onehost.net
Fenerbahçeli gir oku
« Yanıtla #1 : 24 Haziran 2007, 00:09:31 »
bilgi için saol

Çevrimdışı -Qlv-