Sakat Kezman, Hollanda'ya götürülmüyor. PSV karşısında, Konya'ya bir gol atıp, iki de attıran "Nöbetçi golcü" görev yapacak
İdmana çıktı ama
Kırmızı kart cezalısı Kezman’ın yokluğunda 11’de görev yaptığı Konya maçında 1 gol atıp, 2 de attıran Semih’in performansıyla zor duruma düşen Zico’yu Sırp oyuncu kurtardı. Brezilyalı hoca, herşeye karşın PSV’ye karşı oynatmayı düşündüğü Kezman’ın, idman sonrası, “Sakatım, beni götürmeyin” demesiyle rahatladı. Sırp oyuncunun yanısıra, Kemal, Can ve Gürhan da, Hollanda’ya götürülmeyecek. Mateja Kezman’ın yokluğunda “Nöbetçi golcü” Semih, Konyaspor maçında olduğu gibi ilk 11’de forma giyecek.
‘Alex gibisi yok’
Fenerbahçe'nin askeri olduğunu ifade eden Semih Şentürk, “Çık oyna dedikleri zaman oynar, otur dedikleri zaman otururum” dedi. Başarısında Kaptan Alex’in çok büyük rolü olduğunu dile getiren tecrübeli futbolcu, “Türkiye’ye böyle bir futbolcu gelmedi, kolay kolay gelmez de. Herkesi tek tek motive ediyor. Onun gibi bir futbol profesörünün yanısıra Roberto Carlos ile oynamak benim gibi herkese zevk veriyor. Herkese böyle futbolcularla oynamak nasip olmaz. Ben ve arkadaşlarım bu konuda çok şanslıyız” diye konuştu.