Gönderen Konu: Gökhan'ın gözü Milli Takım'da  (Okunma sayısı 270 defa)

Çevrimdışı Hamza

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan 13008
  • Dünyanın En Çok Mesaj Gönderen Üyesi :))
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
Gökhan'ın gözü Milli Takım'da
« : 09 Kasım 2007, 23:39:17 »
Gökhan'ın gözü Milli Takım'da

Son haftalarda ortaya koyduğu performansla Fenerbahçe'deki yıldızı parlayan Gökhan Gönül çarpıcı açıklamalar yaptı.

Genç yıldız, "Kimse Fenerbahçe'ye yedek kalmak için gelmez. Ben burada oynayabileceğime, bu stresi kaldırabileceğime inandığım için geldim. Hocamın verdiği görevi en iyi şekilde yaptığıma ve iyi maçlar çıkardığıma inanıyorum. Zorlu maçlar benim için stres değil, aksine heyecan verici hoş mücadeleler" dedi.

Uzun yıllar sarı-lacivertli formayı giymek istediğini söyleyen Gökhan, "Milli Takım'da oynamak her Türk gencinin hayallerini süsler. İkinci hedefim bu. Fatih hocamızın futbol anlayışı, karakteri, gözlerine baktığınızda maçı kazanma hırsı beni çok etkiliyor. Ben bugün çağrılsam da, çağrılmasam da düşüncelerim değişmeyecek. Çünkü Fatih Terim'in futbol bilgisine güveniyorum" diye konuştu.

Beşiktaş'ın yenilgisini de değerlendiren genç yıldız, "Beşiktaş ne kadar ezeli rakibimiz olsa da biz bu ülkenin ekmeğini yiyiyoruz ve yaşıyoruz. Hepimiz kardeşiz. Bu yüzden aldıkları ağır netice bizi çok üzdü. İnşallah en kısa zamanda toparlarlar" yorumunu yaptı.