Gönderen Konu: Güle güle Zico  (Okunma sayısı 519 defa)

Çevrimdışı SeRcaN

• 4.SINIF UYE
  • **
  • Puan 542
    • MSN Messenger - PsikoLoG_SeRcaN@hotmail.co.uk
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
Güle güle Zico
« : 23 Haziran 2008, 12:34:25 »
İki yıllık Fenerbahçe serüveninin ardından sarı-lacivertlilerle yollarını ayıran Teknik Direktör Arthur Zico, eşyalarını topladı, dün İstanbul’dan ayrıldı.
Atatürk Havalimanı’ndan Almanya üzerinden ülkesi Brezilya’ya giden Zico, Türkiye’den çok iyi duygularla ayrıldığını, kimseye kırgın olmadığını belirtti. Fenerbahçe’yi unutmayacağını belirten Brezilyalı teknik adam, “Bir gün yollarımız yine kesişebilir” ifadesini kullandı. Başkan Aziz Yıldırım’ın soyunma odasına girdiği için anlaşamadıkları iddialarına da değinen Sambacı, “Onun soyunma odasında bulunması gayet normal. Çünkü o patron. Ancak teknik heyet konusunda anlaşamadık” ifadesini kullandı.
Fenerbahçe taraftarlarının oluşturduğu “www.antu.com” sitesine de konuşan Arthur Zico, merak edilen birçok konuya açıklık getirdi. Brezilyalı teknik adam, “Sizden sonra takımın başına büyük ihtimalle İspanyol Luis Aragones gelecek. Kendisiyle ilgili ne demek istersiniz?” sorusuna, “Aragones’i tanıyorum tabii ki. Şu anda zaten İspanya Milli Takımı ile kendisini takip ediyoruz. Büyük isimlerden bir tanesi. Geldiği zaman da umarım ki Fenerbahçe’de başarılı olur” dedi.

‘Sevgim değişmez ama...’
Sarı-lacivertlilere sitemde de bulunan Zico, “Buraya geldiğimde benimle birlikte kimse olmadı. Kimse eşyalarımı toparlamamda, buradaki düzenimi ülkeme taşımamda bana yardımcı olmadı. Kulüpten hiç kimse yoktu. Mesela evimin anahtarını kime bırakacağımı bile bilmiyorum. Düşünün yani” ifadesini kullandı.
Buna rağmen, hiçbir şekilde burada yaşadığı güzel anıları, taraftarın kendisine olan sevgisini, kulübün büyüklüğünü gözardı edemeyeceğini ifade eden başarılı çalıştırıcı, “Fenerbahçe’ye ve bu ülkeye olan sevgimi hiçbir şey değiştirmez. Sadece içimde bir burukluk olarak kalır” diye konuştu.
Zico, “Fenerbahçe’de teknik direktörlüğe devam etseydiniz hangi bölgelere takviye isterdiniz?” sorusuna da şu karşılığı verdi:
“Appiah ve Tümer’in yerine oyuncu almamız gerekirdi. Kezman’ın durumuna göre, gidip gitmeyeceğini şu anda bilmiyorum ama bir forvet almamız gerekirdi. Önder, bildiğimiz kadarıyla takımdan ayrıldı. Önder hem stoper ve hem sağ bek görevi gördüğü için, ki şu anda sağ bek olarak sadece Gökhan var, bir sağ bek ve bir de stoper takviyesi yapabilirdik. Deniz’in durumu da belli değil, çok büyük bir sakatlıktan çıktı, uzun zamandır da oynamıyor. Yani ben kalsaydım 4-5, belki de daha fazla takviye yapılması gerekebilirdi

!!! ŞOK ŞOK ŞOK !!!

YAZ KAMPANYASI DAHİLİNDE

250 MB DİSK ALANI
5 GB AYLIK TRAFİK
999999 MYSQL DATABASES
999999 E-MAIL ACCOUNTS
999999 FTP ACCOUNTS

YILLIK ÜCRETİ SADECE 35 YTL

ÜSTELİK HOSTINGİ BİZDEN ALIRSANIZ DOMAİN ÜCRETİ SADECE 10 YTL
İletişim Msn :sercan@hostingsiteniz.net

Çevrimdışı Abdullah

• Osc Kurucu