Gönderen Konu: "Gururla izliyorum"  (Okunma sayısı 291 defa)

Çevrimdışı Hamza

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan 13008
  • Dünyanın En Çok Mesaj Gönderen Üyesi :))
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
"Gururla izliyorum"
« : 31 Mayıs 2008, 00:34:34 »
"Gururla izliyorum"

Geçen sezona Fenerbahçe kadrosuyla giren, ancak askerlik problemi ortaya çıkınca, Yunanistan’ın PAOK takımına transfer olan Fenerbahçe ve milli takımın yıldız oyuncusu İbrahim Kutluay, Fenerbahçe Ülker-Türk Telekom serisini dikkatle ve gururla izlediğini belirterek “Seride 2-0 öne geçen arkadaşlarımla gurur duyuyorum. Askerlik problemi yaşamasaydım, ben de bu takımda olacaktım. Dolayısıyla, bu play-off finalinde forma giyecektim. Gönlüm Fenerbahçe’nin seriyi kısa sürede tamamlayıp, şampiyon olmasını istiyor” dedi.

FENER’DE OYNAMAK İSTERİM

YENİ sezon için planlarını henüz yapmadığını ancak, PAOK ile anlaşmasının devam ettiğini ve bu anlaşmanın Eylül ayında sona ereceğini de sözlerine ekleyen İbrahim Kutluay şöyle devam etti:”PAOK’ta başkanlık seçimi var. Ondan sonra yöneticilerle konuşacağız. Benim gelecek sezonda kadroda olmamı istiyorlar. Tabii Türkiye’ye dönme gibi düşüncelerim de bulunuyor. Buraya dönersem, Fenerdbahçe’de oynamak isterim tabii. Çünkü kanımla, canımla ben Fenerbahçeliyim. Kulübümü çok seviyorum.”

Kaynak: Akşam