“Hakikaten güzel bir gol oldu”
--------------------------------------------------------------------------------
Oyuncularımızdan Kazım Kazım, kendi attığı golün gerçekten güzel bir gol olduğunu, ancak başlarda zorlandıkları maçta takımın kazanmasının daha güzel olduğunu söyledi.
Alanyaspor maçı sonrası açıklamalar yapan Kazım Kazım, "Benim attığım gol güzeldi. Ancak takımın kazanması daha güzeldi. Maçın başlarında zorlandık. Rakip ilk yarı iyi oynadı. Buna rağmen ilk yarıda biz 3 gol bulduk. İkinci yarıda goller geldi. Attığım gol hakikaten güzel bir goldü. Şampiyonlar Ligi'nde PSV'ye attığım gol bana yazılmamıştı. O nedenle bu gol, Fenerbahçe'de attığım ilk resmi golüm oldu" dedi.
Golden sonra yaptığı hareketi de açıklayan Kazım Kazım, İngiltere'de, sokak çocuklarını şiddet ve uyuşturucudan kurtararak, onları doğru yollara sevk etmeye çalışan, Aid Star isimli kuruluşun baş harfini parmaklarıyla yaptığını söyledi. Kazım, "Ada'da, küçük yaştaki çocukları sokaktaki şiddet ve düzensizlikten korumak amacıyla Aid Star isimli bir organizasyon oluşturuldu. Ben de buna destek veriyorum. Dünyanın bir çok yerindeki futbolcu arkadaşlarım bu kuruluşa destek veriyor. Ben de maçta skoru bekledim. Gol attıktan sonra da, bu hareketi yaparak mesajı vermek için en uygun andı. Biz sahada bu mesajı vermeyi sürdüreceğiz" dedi.