Gönderen Konu: Hedef Martinez  (Okunma sayısı 350 defa)

Çevrimdışı LeGeND-MæN

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 1937
  • Mangal Yürekli Adam
    • Profili Görüntüle
Hedef Martinez
« : 18 Haziran 2007, 09:49:58 »
Hedef Martinez
Rüştü'nün Beşiktaş'a gitmesiyle birlikte kaleyi sağlama almak isteyen yönetimin ilk alternatif ismi Sakaryaspor'un kalecisi Martinez

Rüştü’nün Beşiktaş’a gitmesiyle şok olan sarı-lacivertliler Kolombiyalı’yı alabilmek için Sakaryaspor’a pilot takım olma önerisi bile getirecek. F.Bahçe'de her konuda anlaşma sağlanan ancak imza attırılmayan Rüştü’nün Beşiktaş’a imza atması yeni arayışlara neden oldu. Yeni sezonda kalesini sağlama almak isteyen yönetim ilk alternatif ismi de buldu: Sakaryaspor’un kalecisi Martinez. İlk etapta geçen sezon Sakarya kalesinde başarılı bir grafik sergileyen Kolombiyalı kaleciyi almak isteyen yönetim iyi ilişkiler içinde olduğu Sakaryaspor’a “Pilot takım” önerisi getirecek. Maddi ve manevi yardım yapacak olan F.Bahçe oynatmayı düşünmediği oyuncuları da tekrar Süper Lig’e yükselmesi için Sakaryaspor’a verecek.

OLMAZSA ‘BABACAN’

BU isimler arasında da Deivid ve Edson’un yanı sıra Kemal, Selçuk gibi oyuncular var. B planı olarak da Volkan Babacan formülü üzerinde duruluyor. F.Bahçe yönetiminin Serdar ve Volkan’la yola devam edeceklerini düşünerek bir de kenar oyuncusu alıp yabancı hakkını kullanmayı ve kaleye de 3. kaleci olarak İstanbulspor’da oynayan Volkan Babacan’ı getirmeyi planlıyorlar. Bu konuda teknik direktör Zico’nun onay vermesi bekleniyor.
tarz yaratmak için Ağır Abi OLma!! Ağır Abi Dediğin Sevdimi Tam Sever Giydiğini herkez Beğenir, Saygısı Sonsuz Sevgisi Ebedi Olur..

DAĞLARINA DARGIMIM YAR...

Çevrimdışı Abdullah

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan -1500
  • qwqwqw
    • Profili Görüntüle
    • Onehost.net
Hedef Martinez
« Yanıtla #1 : 25 Haziran 2007, 22:45:59 »
bilgi için saol kardes