Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda
Hoşgeldiniz
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
kayıt olun
.
1 Saat
1 Gün
1 Hafta
1 Ay
Her zaman
Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa
Yardım
Giriş Yap
Kayıt Ol
»
SPOR HABERLERİ
»
FENER
BAHCE
(Moderatör:
Hamza
) »
'' HEYECANIMI ANLATAMAM '' ! . .
« önceki
sonraki »
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Aşağı git
Gönderen
Konu: '' HEYECANIMI ANLATAMAM '' ! . . (Okunma sayısı 395 defa)
Aykut
5. SINIF UYE
Puan 263
'' HEYECANIMI ANLATAMAM '' ! . .
«
:
11 Temmuz 2008, 16:42:28 »
HEYECANIMI ANLATAMAM '' :
Yeni transfer Guiza, Marca´ya konuştu: Havalimanı ve statta beni binlerce taraftarın karşılayacağı söylendi. Bu inanılmaz birşey. O anı dört gözle bekliyorum.
'' BENİ YÜREKLENDİRDİLER '' :
Geçen sezon İspanya Ligi’nde gol kralı olan, ardından EURO 2008’de adından sıkça söz ettirmeyi başaran Guiza, Türkiye’ye geleceği günü iple çekiyor... Ülkesinin önde gelen gazetelerinden Marca’ya konuşan yeni transfer, taraftarlara mesaj yolladı. Fener’e gelmesinde Carlos’un önemli payının olduğunu söyleyen İspanyol yıldız, “Sık sık telefonla görüştüm. Sözleri yüreklendirdi, gelme isteğimi artırdı. Onun gibi biri bir kulüpten böyle iyi bahsediyorsa mutlaka bir bildiği vardır” yorumunu yaptı.
EN ÇOK FENER GÜVENDİ :
Türkiye’nin dışında da teklifler aldığını doğrulayan Güiza, “Ancak bana en çok güvenen Fenerbahçe oldu” ifadesini kullandı. Türkiye’de olmak için sabırsızlandığını da sözlerine ekleyen İspanyol golcü şunları söyledi: “Fenerbahçe ile Şampiyonlar Ligi müziğini dinleyeceğim. Bu her zaman her insanın başına gelecek bir olay değil. Fenerbahçeli bir idareci bana, ‘Seni Türkiye’de binlerce taraftar karşılayacak’ dedi. Bu inanılmaz bir şey. O cümleyi duyduğumda sabırsızlığım daha da arttı.”
KAYNAK : FANATİK
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Yukarı git
« önceki
sonraki »
»
SPOR HABERLERİ
»