Fenerbahçe'nin yeni transferlerinden Brezilyalı Eduardo Luiz Abonizo de Souza (Edu), sarı-lacivertli takıma geldiği için çok mutlu olduğunu belirterek, "Fenerbahçe'den öneri geldiğinde hiç düşünmeden kabul ettim" dedi.
FB TV'ye açıklamalar yapan Edu, Fenerbahçe'den öneri aldığında ikinci kez düşünmediğini ifade ederek, "Öneriyi hemen kabul ettim. Alex ve yeni transfer Deivid ile beraber Lugano ile de karşılıklı oynadık. Bu oyuncularla birlikte olacağım için mutluyum" diye konuştu.
Edu, savunmada Lugano ile birlikte oynamanın kendisinin rüyası olduğunu belirterek, "Bu benim bir rüyamdı. Fenerbahçe'de bir rüyamı gerçekleştiriyorum. Umarım çok büyük başarılara imza atacağız" dedi.
"100. YIL KADROSUNDA OLMAK BÜYÜK BİR GURUR"
Edu, Fenerbahçe'nin 100. yıl kadrosunda bulunmanın kendisi için gurur verici olduğunu söyledi.
100. yılda başarılı olmak için elinden geleni yapacağını anlatan Brezilyalı futbolcu, "Zico ile birlikte 100. yıl kadrosunda bulunmak benim için çok büyük bir gurur" diye konuştu.
Edu, Atatürk Havalimanı'nda kendisini karşılayan taraftarlara da teşekkür ederek, "Taraftarlarımıza, bana gösterdikleri ilgiden dolayı çok teşekkür ederim. Onlara en güzel karşılığı, sahaya çıktığımda vereceğim" dedi.