Gönderen Konu: Hodri meydan !  (Okunma sayısı 436 defa)

Çevrimdışı alex_20

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan 6
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
Hodri meydan !
« : 08 Ekim 2006, 15:36:17 »
Eleştiri oklarına hedef olan Zico, gidecek haberlerine sert tepki gösterdi.F.Bahçe’nin hocası Zico kendisini ‘yolcu edenlere’ yanıt verdi: “Haksızlık yapılıyor. Çabuk yılmam. Kimsenin ‘Git’ demesiyle bir yere gitmem. Tek başıma bile kalsam, belirlediğim sürece buradayım.”

F.Bahçe yönetiminin, 100. yıl kadrosunu şampiyonluğa ulaştıracak teknik direktör diye sarı-lacivertli takımın başına geçirdiği, ancak alınan kötü sonuçlar nedeniyle ’hedef tahtası’haline gelen Brezilyalı hoca Arthur Zico kendisine ‘haksızlık’ yapıldığını vurgulayıp “Çabuk yılmam. Kimsenin git demesiyle bir yere gitmem. Nerede duracağımı biliyorum. Mücadelemde tek başıma da kalsam, kendimi yıpratsam da, aklımda belirlediğim zamana dek F.Bahçe’nin başındayım” dedi

‘4-3-1-2 ile Devam’

Türkiye’ye geldiği günden beri herkesin hakkında peşin hükümlü davrandığını vurgulayan Zico, şöyle konuştu: “Kimseye kendimi beğendirmek zorunda değilim. Bana güvenenler, takımın başına getirmiş. Ben de bildiklerimi yansıtmak istiyorum. Önemli olan F.Bahçe taraftarı ve yönetiminin desteği. Her hocanın bir sistemi vardır. Benim de sistemim 4-3-1-2. Bundan kim ne derse desin vazgeçmem.

‘Artık Sıra Şovda’

Durum ortada. Ligde daha ilk yarı bitmedi, büyük bir kaybımız yok. Devreyi de lider bitireceğimizi düşünüyorum. Daha zorlu maçlara çıkacağımızı, daha ciddi rakiplerle oynayacağımıız biliyorum. Ama ben F.Bahçe’yi bu zorlu günlere hazırladım. İnandığım sisteme devam edeceğim. İnandığım ve güvendiğim oyunculara yola devam edeceğim. Nasıl çalıştığımıza, neler yaptığımıza bakmadan eleştiriyorlar. Kondisyonumuzun olamadığı söyleniyor. Aksine Santana cellat gibi başlarında onları çalıştırıyor. Takım şu anda yorgun ama bu haftadan sonra geçecek. Ankara maçıyla şova başlayacağız. Ben takımıma güveniyorum. Onların da beni sevdiğini, desteklediğini hissediyorum.

‘Biraz Daha Sabır’

Güvenleri, destekleri ve sevgileri kalmadığında yoluma giderim. İstanbul’da olmama karşın Brezilya’ya gittiğim yazıldı. 3 gün evden çıkmadım. Sürekli oynadığımız maçları ve rakipleri irdeledim. Sezon başında yaptığım bir anlaşma var. Buna göre yoluma ekibimle devam ederim. Tabii ki Türkiye’yi daha tanıyamadım. Ama hislerim burada çok başarılı olacağımı söylüyor. Futbol olarak ezici üstünlüğümüzü önümüzdeki maçlarda, bizi destekleyen taraftarlarımıza göstereceğiz. Futbolun ‘F’sini bilmeyen Japonlar bile bana güvendi. Burada herkes futbolu iyi biliyor, daha çok güvenmeleri lazım. İyi oynamıyoruz ama bunu yorgunluğa ve yeni takım oluşumuza bağlıyorum. Bazı oyuncularla ilgili yönetime fikir beyan etmiştim. Sezon başında izlediğim kasetlerde, yaptırdığımız hazırlık maçlarında yorumlarımı yönetime bildirdim. Yönetim de beni o dönem verdiğim detaylı sözlü raporlarda destekleyip, hak vermişti. Takım için biraz zaman istiyorum, hepsi o kadar.”

Çevrimdışı Abdullah

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan -1500
  • qwqwqw
    • Profili Görüntüle
    • Onehost.net
Hodri meydan !
« Yanıtla #1 : 24 Haziran 2007, 13:40:12 »
bilgi için saol

Çevrimdışı meert

• 3. SINIF UYE