İlhan Parlak F.Bahçe'de
F.Bahçe İlhan Parlak'ı İstanbul'a getirdi. Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, geçen sezon Kayserispor'da forma giyen İlhan Parlak ile anlaştı. Kayserispor ile anlaşamayan, yeni sezon için sarı-lacivertli kulüple anlaşma sağlayan İlhan, bu akşam menajeri Batur Altıparmak ve Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma ile birlikte İstanbul'a geldi.
F.Bahçe'ye teşekkür etti
Atatürk Havalimanı'nda, Fenerbahçeli bazı idarecilerle yaklaşık 10 dakika görüşme yapan İlhan, daha sonra gazetecilere yaptığı açıklamada, Fenerbahçe ile anlaşma sağlandığını belirterek, ''Transferimde emeği geçenlere, kulüp başkanımıza, yöneticilerime, Fenerbahçe Kulübü'ne teşekkür ederim. İnşallah benim ve Fenerbahçe için hayırlı olur'' dedi. Atatürk Havalimanı'ndan, Fenerbahçe'nin Samandıra Tesisleri'ne giden İlhan, Zico ve bazı futbolcularla tanıştı. FBTV'ye çıkan İlhan, "Fenerbahçe'nin ne kadar büyük bir kulüp olduğunu biliyordum. Ama Samandıra Tesislerinden içeri girdikten sonra bunun olağanüstü olduğunu anladım" dedi. Parlak yarın sabah Özel Acıbadem Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçecek. İlhan, kontrollerin ardından Fenerbahçe ile 5 yıllık sözleşme imzalayacağını söyledi.
İlhan Parlak kimdir?
19 Ocak 1987 tarihinde Kayseri'nin Yahyalı İlçesi'nde dünyaya gelen İlhan Parlak, futbolculuk kariyerine Kayserispor altyapısında başladı. Kayserispor altyapı takımlarında oynayan İlhan Parlak, 2004-2005 sezonundan itibaren, Kayserispor A Takımı formasını giymeye başladı. Forvet ve Forvet arkası mevkilerinde görev yapan İlhan Parlak, 2005-2006 sezonunun 32. haftasında, Kayserispor formasıyla Sivasspor'a 15. saniyede attığı golle tarihe geçmiştir. Türkiye ümit ve genç milli takımlarında 32 maçta forma giyen, 1 metre 81 santimetre boyundaki genç yetenek, yüksek top tekniği ve yere sağlam basan bir futbolcu olarak bilinir. Bir dönem Real Madrid'le da adı anılan İlhan Parlak, Kayserispor'dan sonra bu sezon Fenerbahçe'de forma giyecek.