Gönderen Konu: "İngiltere'de çalışmak isterim"  (Okunma sayısı 345 defa)

Çevrimdışı m3t3d1nh0

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 9028
  • olm kişisel mesajdan sanane
    • MSN Messenger - m3t3_d1nh0@windowslive.com
    • Profili Görüntüle
"İngiltere'de çalışmak isterim"
« : 06 Haziran 2008, 19:45:35 »
"İngiltere'de çalışmak isterim"

Fenerbahçe'deki geleceği netlik kazanmayan teknik direktör Zico, Avrupa'da çalışmak istediğini ve bunu yapmak için kararlı olduğunu söylerken, "Fenerbahçe ile sorunum para değil" dedi! Brezilyalı teknik adamın adı Manchester City ile anılıyor!

(Dış Haberler Servisi)

Fenerbahçe'deki geleceği henüz kesinlik kazanmayan teknik direktör Zico'yla birçok kulübün ilgilendiği belirtilirken, İsveçli teknik adam Sven-Goran Eriksson'un görevine son veren Premier League ekibi Manchester City'nin, Brezilyalı teknik adam için ideal bir seçim olacağı iddia ediliyor.

Kendisini Premier League'de test etme fırsatını değerlendirmek isteyen ve SporTV'de yayınlanan "Bem, Amigos" adlı programda konuşan Zico, "İngiltere'de çalışmak isterim. Orayı çok ilginç buluyorum" dedi.

Zico, "Planım Avrupa'da devam etmek ve bunu yapmak için kararlıyım. Fenerbahçe'ye bana verdiği fırsat için teşekkür derim ve inanıyorum ki, iyi bir iş çıkartarak, bana olan güvenlerine karşılık verdim. Sırada olan bazı olasılıklar ve bu olasılıklardan bir tanesini yakın zamanda sonuçlandırabilmeyi umut ediyorum. Fenerbahçe ile sorunum para değil, fakat kulübün yönetim anlayışı" diye konuştu.