Gönderen Konu: Kadıköy de yenilmeyiz  (Okunma sayısı 262 defa)

Çevrimdışı Hamza

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan 13008
  • Dünyanın En Çok Mesaj Gönderen Üyesi :))
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
Kadıköy de yenilmeyiz
« : 06 Kasım 2007, 21:05:59 »
Kadıköy de yenilmeyiz
Fenerbahçe’nin Brezilyalı yıldızı, sarı-lacivertli ekibin Şükrü Saracoğlu’nda oynayacağı hiçbir Avrupa maçını kaybetmeyeceğini söylerken, “Ateşli taraftarlarımızın oluşturduğu atmosfer inanılmaz” yorumunu yaptı...

FENERBAHÇE’NİN Brezilyalı yıldızı Roberto Carlos, sarı-lacivertli ekibin Kadiköy’de oynayacağı hiçbir maçı kaybetmeyeceğini söyledi. Yarınki PSV Eindhoven maçı öncesi UEFA’nın hazırladığı özel programa katılan Carlos, “Kadıköy’den kimse 3 puanla ayrılamaz. Ateşli Fenerbahçe taraftarlarının statta oluşturduğu atmosfer inanılmaz. Bizi Kadıköy’de yenemezler. Gruptan çıkmamız için 1 galibiyet ve 1 beraberlik gerekiyor. O puanları alacağız” dedi. TÜRKİYE’Yİ çok sevdiğini ve ayrılmayı istemediğini dile getiren tecrübeli futbolcu, “Dünya’nın en büyük kulüplerinde, en iyi futbolcularıyla birlikte oynadım. Fenerbahçe’deki baskı Real Madrid’teki gibi. Çünkü ikisi de ülkelerinin en büyük kulüpleri. Şu anda 34 yaşındayım ve 4-5 yıl daha oynayabileceğimi düşünüyorum. Daha sonra Brezilya’ya dönmeyeceğim. Burada kalıp yardımcı antrenör, antrenör, sportif direktör ve ya dış ilişkiler sorumlusu olarak çalışabilirim. Türkiye’ye adapte oldum ve ayrılmayı düşünmüyorum” ifadelerini kullandı.