Karar anı
Ligin ilk yarısının tamamlanmasıyla birlikte gözler iç ve dış transfere çevrildi
Kötü başladığı sezonda son 5 maçını kazandığı gibi bütün derbilerden galip çıkan F.Bahçe’de şimdi gözler transfere çevrildi. İlk etapta iç transfer sorununu çözüme kavuşturmayı hedefleyen sarı lacivertliler, öncelikle sezon sonunda sözleşmeleri bitecek olan Semih, Önder ve Aurelio ile masaya oturup anlaşma zemini arayacak. Sarı lacivertli yönetim daha sonra bu sezon kimi zaman sakatlıkları, çoğu kez de formsuz olmaları nedeniyle kadroya giremeyen Kezman-Appiah konusunu ele alacak.
3 gün sonra görüşelim
Bu oyuncuların gönderilip yerlerine yeni yabancılar alınması konusu gündeme gelirken yönetimin, teknik direktör Zico’ya "Üç gün izin yapıp kafanı dinle. Daha sonra transferde nasıl bir strateji izleyeceğimize karar verelim" dediği öğrenildi. Brezilyalı hocanın ise, "26 kişilik bir ekibim var ve oyuncularımın hepsinden memnunum. Herhangi bir oyuncu ayrılmazsa kadro dolu. Ben her kulvarda kadromu yeterli görüyorum. Eğer takımdan ayrılacak oyuncumuz olursa yerlerine takviye yapabiliriz. Appiah’ın hastalığından çıkacak sonucu bekliyoruz" karşılığını verdiği belirtildi.