Gönderen Konu: Kerim’e genç yaşta ağır yük  (Okunma sayısı 356 defa)

Çevrimdışı m3t3d1nh0

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 9028
  • olm kişisel mesajdan sanane
    • MSN Messenger - m3t3_d1nh0@windowslive.com
    • Profili Görüntüle
Kerim’e genç yaşta ağır yük
« : 05 Eylül 2006, 09:47:44 »
Fenerbahçe altyapısında futbola başladığında bir forvet oyuncusuydu o. Yıllarca bu görevi yerine getirmeye çalıştı, her kademede forvet oynadı...

Sonra ikinci lig ekiplerinden Mersin İdmanyurdu’na kiralandı. Orada da mevkii değişmedi. Bir golcü olarak bir sene ter döktü Mersin adına. Sezon başında Hollanda’da yapılan kampta, teknik direktör Zico kendisini savunmada denemeye başladı. Genç oyuncunun performansından memnun kalan Brezilyalı teknik adam, ligin ikinci haftasında onu ilk 11’de görevlendirmekte sakınca görmedi ve Avrupa sınavlarında da bunu sürdürdü. Yeni görevine tam alışmak üzereyken ümit milli takımına giden Kerim’in yeri yine forvetti. Fenerbahçe’ye döndüğünde ise tekrar savunmanın sağına çekilecek.

Basketbolcular İtalya’ya gitti

Bir süredir hazırlıklarını Dereağzı’ndaki salonda sürdüren Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı, iki hafta boyunca İtalya’da kamp yapacak. Dün öğleden sonra İtalya’ya uçan Sarı-Lacivertliler, 13 günlük kamp boyunca 5’i kalacakları Bormio, 2’si de Bologna’da olmak üzere 7 hazırlık maçı oynayacak. Şube direktörü Nedim Karakaş, milli takımla Japonya’da bulunan Hakan ve Semih’in de 9 Eylül’de İtalya kampına katılacaklarını açıkladı.

Böyle de olmaz ki

Afyonkarahisar’ın Başmakçı ilçesinde oturan Fenerbahçeli taraftar Cihat Yerlikaya, ineğini Sarı-Lacivert’e boyadı. Kendi saçlarının sarı, gözlerinin mavi olduğunu söyleyen Yerlikaya, tüm dünyayı, takımının renkleri olan Sarı-Lacivert görmek istediğini belirterek, “Oğlum, kızım, eşim ve ben başka takım tanımıyoruz. İlçedeki en fanatik Fenerbahçeli benim” derken, 9 yaşındaki oğlu H.İbrahim, boya olursa tüm hayvanlarını boyayacaklarını kaydetti.

Cezası sona eren Appiah dönüyor

Sezonun ilk haftasındaki Kayseri Erciyesspor karşılaşmasında kırmızı kart gördüğü için PFDK tarafından 3 maç cezaya çarptırılan Stephen Appiah’ın hasreti sona eriyor. 3 maçlık cezasını tamamlayan Ganalı futbolcu, Antalyaspor ile oynanacak müsabakada takımındaki yerini alacak. Üç hafta aradan sonra tekrar Saracoğlu Stadı’nda taraftarın önüne çıkacak olan başarılı futbolcu, formasını özlediğini belirterek, “Gördüğüm kırmızı kartı haketmemiştim. Yine de bundan sonra daha dikkatli olmam gerektiğini biliyorum” açıklamasını yaptı.

Lugano Edu’yla kaynaştı

Brezilya’nın Sao Paulo takımından transfer edilen Uruguaylı Lugano, savunmanın göbeğinde birlikte görev yapacağı Edu Dracena ile iyi bir ikili oluşturacağının sinyallerini verdi. Beylerbeyi ile oynanan özel maçta ilk kez yanyana oynayan ikili, bunun sıkıntısını başlarda kısa bir süre yaşadıktan sonra uyumlu oyunlarıyla dikkat çekti. Edu, havadan top sektirmezken, Lugano da kademe anlayışı ve birebir pozisyonlarda rakibe set çekmesiyle dikkat çekti. Sakaryaspor karşılaşmasında Can ile birlikte görev yapan Lugano’nun, Edu ile kısa sürede kaynaşması ve iyi uyum sağlaması, teknik direktör Zico’yu da mutlu etti.

Çevrimdışı Abdullah

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan -1500
  • qwqwqw
    • Profili Görüntüle
    • Onehost.net
Kerim’e genç yaşta ağır yük
« Yanıtla #1 : 24 Haziran 2007, 00:33:44 »
bilgi için saol

Çevrimdışı Abdullah

• Osc Kurucu