Gönderen Konu: Kezman: "Arkamda başkan var"  (Okunma sayısı 384 defa)

Çevrimdışı Hamza

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan 13008
  • Dünyanın En Çok Mesaj Gönderen Üyesi :))
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
Kezman: "Arkamda başkan var"
« : 31 Ekim 2007, 23:14:25 »

Fenerbahçemiz’in Sırp yıldızı Mateja Kezman, “Hayatım gol atmakla geçmiş ama şimdi atamıyorum. Eğer başaramazsam buna çare bulunur. Eğer bir oyuncu işlerini yerine getiremiyorsa kulüp içerisinde çözülür. Fenerbahçe’ye en iyi forvetler gerekiyor. Ben işimi yapıp ileride durumuma bakacağım” dedi. Star TV’de yayınlanan Futbolig adlı programa röportaj veren Sırp futbolcu, PSV Eindhoven, Chelsea ve Atletico Madrid’deki başarılarını hatırlatıp, “Ben büyük savaşçıyım. Oynadığım kulüpler beni unutamaz. Herkes karakterime hayran. Ben yürekten oynuyorum. Gollerimi atıyorum. Eminim ki ben de Fenerbahçe’de çok iyi işler yapacağım. Konyaspor ve Sivasspor karşısında yaptıklarımla taraftarlar, neler yapabileceğimi anladılar. Fenerbahçe’deki güzel günlerim henüz başlamadı. Elimden gelen her şeyi yapacağım” diye konuştu. Gol atamadığı için moralinin düşük olduğunu ve kendisine en çok ailesinin yardımcı olduğunu söyleyen Kezman kulüpte Başkan Aziz Yıldırım’ın saha içinde ise Appiah’ın kendisine çok yardımcı olduğunu söyledi.

BENİM ARKAMDA BAŞKAN VAR

Kezman, “Ailem bana çok destek veriyor. Fenerbahçe’de de başkan arkamda. Sahada ise Appiah ile çok iyi dostuz. Sırlarımızı paylaşıyoruz. Birbirimize yardımcı oluyoruz” dedi. Appiah’ın da kendisi ile benzer sıkıntılar yaşadığını öne süren ve Ganalı futbolcunun futbolundaki düşüşe dikkat çeken Kezman, “Appiah da eski Appiah değil. O da oynayamıyor. Onda da düşüş var. 3-4 yıl önceki performansımızı arıyoruz” yorumunu yaptı. Kezman, teknik heyetle arasında sorun olmadığını da belirtip “Zico çok iyi bir insan. Onunla problem yaşamıyorum. Aramız gayet iyi” dedi. Sırp futbolcu ilk 11’deki yerini alan Semih’i de övdü ve “Semih çok iyi işler yapıyor ve formayı hak ediyor. Ben de elimden geleni yapıp formayı kapmaya çalışacağım. Şu ana kadar performansımın yüzde 30’uyla oynadım” ifadesini kullandı.

Çevrimdışı LeGeND-MæN

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 1937
  • Mangal Yürekli Adam
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #1 : 06 Kasım 2007, 20:51:28 »
SAĞOL
tarz yaratmak için Ağır Abi OLma!! Ağır Abi Dediğin Sevdimi Tam Sever Giydiğini herkez Beğenir, Saygısı Sonsuz Sevgisi Ebedi Olur..

DAĞLARINA DARGIMIM YAR...

Çevrimdışı Hamza

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan 13008
  • Dünyanın En Çok Mesaj Gönderen Üyesi :))
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
« Yanıtla #2 : 06 Kasım 2007, 20:53:08 »
eyw cemil