Gönderen Konu: KEZMAN İMZAYI ATTI..  (Okunma sayısı 513 defa)

Çevrimdışı alex_20

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan 6
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
KEZMAN İMZAYI ATTI..
« : 28 Ağustos 2006, 19:37:35 »
Fenerbahçe'nin yeni transferi Mateja Kezman, sağlık kontrolünün ardından basın önünde sözleşme imzaladı.. 4 yıllık mukavele yapan Sırp golcü, "Birçok kupa kazanmak ve goller atmak için buradayım" dedi..

Kezman, Asbaşkan İlhan Ekşioğlu ve yönetim kurulu üyesi Faruk Neşet Yalçın da hazır bulunduğu Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki basın toplantısı odasında düzenlenen törende kendisini 4 yıllığına sarı-lacivertli renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.

Törende yaptığı konuşmada Fenerbahçe'de olmaktan çok mutluluk duyduğunu ifade eden Kezman, ''Fenerbahçe çok büyük bir kulüp, sadece Türkiye'de de değil Avrupa'da ve Dünya'da da böyle. Çok ateşli ve iyi bir taraftara sahip olduğunu biliyorum. Birçok kupa kazanmak için ve goller atmak için buradayım. Bunun için elimden gelen çabayı sarfedeceğim'' diye konuştu.

Fenerbahçe'nin kendisiyle 5-6 yıl önce de ilgilendiği hatırlatılarak, ''Bu birliktelik biraz geç mi oldu?'' şeklindeki soruya Kezman, şöyle yanıt verdi:
''7 yıl önce çok gençtim. Şimdi en iyi dönemimi yaşıyorum. Gelebileceğim en iyi yaşta Fenerbahçe'ye geldim. En iyi zamanım. En iyi kulübe geldim. 100. yılını kutlayan kulübe geldim. Bunun bilincindeyim. UEFA Kupası'nda elimizden geleni yapacağız.''

-ILIC'TEN BİLGİ ALDI-

Mateja Kezman, Fenerbahçe'nin teklifinden sonra, Galatasaray'da forma giyen Sırp oyuncu Sasa Iliç'ten takım ve İstanbul hakkında bilgi aldığını söyledi.

İliç'in kendisine Fenerbahçe Kulübü ve İstanbul hakkında çok güzel şeyler söylediğini ifade eden Kezman, ''Biz Iliç ile beraber büyüdük, çocukluğumuz beraber geçti'' dedi.

-''DE SOUZA İLE BÜYÜK İŞLER BAŞARACAĞIZ''-
Kezman, sarı-lacivertli ekibin ön anlaşma yaptığını duyurduğu forvet Deivid de Souza ile ilgili yorumunda da şunları söyledi:
''Biz değişik özelliklere sahip iki oyuncuyuz. Fenerbahçe için bu şanstır. Çok büyük işler başaracağız. Onu zaten tanıyorum'' dedi.

Ortalama kaç gol atacağı yönünde tahmin yapması istenen Sırp futbolcu, ''Ben kalbini bu kulüp ve takım için sahaya veren bir futbolcuyum. Bunu göreceksiniz. Sayı vermiyorum ama çok goller atacağım'' diye konuştu.

Saha içinde agresif olduğu hatırlatılarak yöneltilen bir soruya da Kezman, ''Sahada her şeyimi verdiğim için agresifim ama hayatımda çok az kırmızı kart gördüm. Ne olması gerektiğini biliyorum'' şeklinde yanıt verdi.

Fenerbahçe'nin Sakaryaspor maçını dikkate alarak hakemlerle ilgili yorumu istenen Kezman, ''Hakemlere saygılıyım. Hakem hatalarıyla ilgili hayatım boyunca konuşmadım, konuşmam'' dedi.

-EKŞİOĞLU: ''ÖNEMLİ BİR TRANSFERE İMZA ATTIK''-

Fenerbahçe'nin Kezman ile önemli bir transfere imza attığını ifade eden Asbaşkan İlhan Ekşioğlu, Sırp oyuncunun uzun uğraşlar sonunda sarı-lacivertli ekibe katıldığını belirtti.

Bu transferin camiaya ve 100. yılını kutlayan kulübe hayırlı olmasını dileyen Ekşioğlu, ''4 yılık anlaşma imzaladık. Eminim ki Fenerbahçe hedefleri doğrultusunda, katkıda bulunacak bir oyuncuyla anlaştı. Bunu hep birlikte göreceğiz'' diye konuştu.

İmza töreninin ardından 9 numaralı formasıyla saha içinde medyaya poz veren Kezman daha sonra Fenerium mağazasına girerek taraftarlarla buluştu.

Sırp oyuncu bugün İstanbul'dan ayrılacak ve 2 gün sonra tekrar dönecek.

Çevrimdışı Hamza

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan 13008
  • Dünyanın En Çok Mesaj Gönderen Üyesi :))
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
Ynt: KEZMAN İMZAYI ATTI..
« Yanıtla #1 : 30 Ağustos 2006, 13:53:03 »
fenerbahçemize hoşgeldin kezman . inşallah 100.yilimizda takima büyük katkin olacak şimdiden hayırlı olsun

Çevrimdışı Abdullah

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan -1500
  • qwqwqw
    • Profili Görüntüle
    • Onehost.net
KEZMAN İMZAYI ATTI..
« Yanıtla #2 : 24 Haziran 2007, 00:22:42 »
bilgi için saol

Çevrimdışı Abdullah

• Osc Kurucu