Gönderen Konu: Kezman Teknik direktör getirmiyor  (Okunma sayısı 230 defa)

Çevrimdışı Hamza

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan 13008
  • Dünyanın En Çok Mesaj Gönderen Üyesi :))
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
Kezman Teknik direktör getirmiyor
« : 16 Ekim 2007, 11:40:08 »
Kezman Teknik direktör getirmiyor

--------------------------------------------------------------------------------

Bazı gazetelerde yayınlanan "Kezman teknik direktör getiriyor" haberleriyle ilgili olarak oyuncumuz Mateja Kezman bugün yapılan akşam antrenmanından sonra FBTV'nin sorularını cevapladı.
"Ülkeme gitmeden önce yaptığım açıklamada performansımın üzerinde olmam için, belki de özel bir fizyoterapist veya kondüsyonerle çalışmam gerektiğini ifade etmiştim. Ama yine yanlış anlaşıldım" diyen Kezman, bu düşüncenin diğer Avrupa ülkelerinde geçerli olduğunu ve bir çok futbolcunun kendi performansının üstüne çıkması adına özel hocalarla çalıştığını ifade etti. Teknik direktör değişikliğinin Fenerbahçe gibi bir takımda bir oyuncu tarafından hiç bir zaman gerçekleşemeyeceğini de ifade eden Kezman "Fenerbahçe'nin teknik direktörü var." dedi. Fenerbahçe taraftarına son dönemde iyi bir Kezman seyrettiremediğinden yakınan Sırp oyuncu, "Şu an kimseye iyi bir futbol seyrettiremiyorum. Bunun fazlasıyla farkındayım.Türkiye'deki futbol mantalitesini de yavaş yavaş öğreniyorum. Ülkemizde önemli bir atasözü vardır. Bir şeyler kötü giderse bu mutlaka bir gün bitecektir. Haketmediğim şekilde bir kırmızı kart gördüm. Bundan sonra beni ve Fenerbahçeyi seven herkese daha iyi bir Kezman seyrettireceğim" dedi