Gönderen Konu: Kezman'a yeni hoca  (Okunma sayısı 262 defa)

Çevrimdışı Hamza

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan 13008
  • Dünyanın En Çok Mesaj Gönderen Üyesi :))
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
Kezman'a yeni hoca
« : 16 Ekim 2007, 11:27:36 »
Kezman'a yeni hoca

--------------------------------------------------------------------------------
PSV maçına çok iyi hazırlanması gerektiğini söyleyen Sırp oyuncu, 'Beni özel olarak çalıştırması için Sırbistan'dan birini getirebilirim' diyerek, Zico'yu üstü kapalı eleştirdi.
10.10.2007

Star Tv’ye konuştu
Formsuzluğu ve kaçırdığı gollerle tüm eleştirileri üzerine çeken, Manisaspor maçında kaleci Bülent’e yaptığı hareket sonrası kırmızı kart görünce, “Bana karşı ırkçılık yapılıyor” diyen Mateja Kezman, bu kez baltayı taşa vurdu. Çünkü Sırp oyuncu Star TV’ye yaptığı açıklamada, teknik direktörü Zico’yu üstü kapalı olarak, takımı iyi çalıştırmamakla suçladı. Kezman, PSV ile oynanacak maça kadar çok sıkı hazırlanması gerektiğini dile getirip, şunları söyledi:

‘Gollerimi atmalıyım’
“Çok iyi çalışmalıyım. Belki Sırbistan’dan beni özel olarak çalıştırabilecek birilerini getirebilirim. Gol atamamam, ‘kötü enerji’ olarak tanımlayabileceğim bir şey. Pozisyonlara girmeye başladım. En kısa zamanda tekrar gollerimi atmalıyım.” Sırp yıldızın, Manisa’da oyundan atıldığında kendisine en büyük desteği veren kişi olan hocasının takımı iyi çalıştırmadığı, kendisinin formsuzluğunun da bundan kaynaklandığını ima eden sözleri manidar bulundu.

Kısa kısa
Yasin’in
yükselişi
Transferin son günlerinde Çaykur Rizespor’dan alınan Yasin Çakmak, sabrının ve çalışmasının ödülünü aldı. Önce Edu’nun sakatlığında Sarı-Lacivertli formayı kapan genç oyuncu, ardından sakatlığı yüzünden kadrodan çıkarılan İbrahim Toraman’ın yerine milli takıma çağrıldı. CSKA Moskova ve Manisa maçlarındaki performansıyla göz dolduran Yasin, bu davetle havalara uçtu.

Carlos’a yeni
sözleşme!Fenerbahçe’de çok iyi bir ortamla karşılaştığını ifade eden Roberto Carlos, “Kulübümle 3 yıllık sözleşme imzaladım ama bunu 5 yıla uzatabilirim. Fenerbahçe’nin dünyadaki elçisi olacağım” dedi. Sambacı, vatandaşları Alex, Edu, Deivid ile teknik direktör Zico’nun kendisine çok yardımcı olduğunu sözlerine ekledi.

Lazer için 5 bin YTL ceza kesildi
Ankaragücü maçında bazı taraftarların yaptığı eylem, Fenerbahçe’ye 5 bin YTL’ye patladı. Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, dün yaptığı toplantıda, Ankaragücü karşılaşmasında bazı taraftarların rakip takım oyuncularının yüzlerine ve gözlerine lazer ışığı tutması nedeniyle Kanarya’yı 5 bin YTL para cezasına çarptırdı.

Edu’nun morali
ve ayağı iyi
CSKA maçında yaptığı iki büyük hatayla takımının iki gol yemesine sebep olan ve sakatlanıp oyundan çıkan Edu, bir haftalık dinlenme ve tedavinin ardından oynayacak duruma geldi. Sakatlığı nedeniyle Manisa maçında oynayamayan Sambacı, moralinin iyi olduğunu belirtti.

Diego Lugano milli takımda
Vestel maçını oynadıktan sonra ülkesine giden Diego Lugano, 2010 Dünya Kupası’ndaki ilk maçını hafta sonunda Bolivya ile oynayacak olan Uruguay Milli Takım kampına katıldı. Milli takımda kaptanlık pazubandını takan tecrübeli oyuncu, ilk antrenmanında çok istekli ve çalışkan göründü.