Gönderen Konu: Kezman'ın Fener aşkı  (Okunma sayısı 432 defa)

Çevrimdışı FabregaS

  • Osc Yönetici
  • 2. SINIF UYE
  • ******
  • İleti: 8.108
  • Puan 2519
  • Cinsiyet: Bay
  • PES 10 VS FİFA 10
    • Profili Görüntüle
Kezman'ın Fener aşkı
« : 10 Temmuz 2007, 15:04:12 »
Sırp golcü, birçok kulüpten teklif aldığını, ancak F.Bahçe'den ayrılmayı düşünmediğini söyledi.

İnter, Juventus, Zaragoza ve Spartak Moskova'dan teklif aldığını söyleyen Kezman, 'Hepsini Fenerbahçe'de çok mutlu olduğumu söyleyip, reddettim' dedi.

‘Düşünmedim bile’

Geçen sezon pek verimli olamasa bile, Beşiktaş ve Galatasaray derbilerinde attığı gollerle hem şampiyonlukta büyük pay sahibi olan hem de böylece taraftarın gözüne giren Mateja Kezman’dan Sarı-Lacivertliler’i gururladıracak sözler. Sezon bitimiyle birlikte İtalya’nın İnter ve Juventus, İspanya’nın Zaragoza ile Rusya’nın Spartak Moskova takımlarından transfer teklifleri aldığını açıklayan Sırp oyuncu, “Ancak Fenerbahçe’den ayrılmayı bir an bile düşünmedim” diye konuştu.

‘Yapacak işim var’

Bu nedenle tekliflerin hepsini geri çevirdiğini ifade eden Mateja Kezman şunları kaydetti: “Onlara şunu söyledim; ‘Fenerbahçe’de ve İstanbul’da olmaktan dolayı çok mutluyum. Türkiye’nin en büyük takımında ve harika bir taraftar önünde oynuyorum. Fenerbahçe’nin büyük hedefleri var. Ben de bu hedeflere ulaşmak isteyen kadroda olmak istiyorum. Ayrıca Fenerbahçe ile sözleşmem sürüyor.’ Bir kez daha yineliyorum; Burada çok mutluyum ve hiçbir yere gitmeye niyetim yok.”

Çevrimdışı LeGeND-MæN

  • 1. SINIF ÜYE
  • *****
  • İleti: 25.719
  • Puan 1937
  • Cinsiyet: Bay
  • Mangal Yürekli Adam
    • Profili Görüntüle
Kezman'ın Fener aşkı
« Yanıtla #1 : 10 Temmuz 2007, 15:27:45 »
sağol
tarz yaratmak için Ağır Abi OLma!! Ağır Abi Dediğin Sevdimi Tam Sever Giydiğini herkez Beğenir, Saygısı Sonsuz Sevgisi Ebedi Olur..

DAĞLARINA DARGIMIM YAR...



Çevrimdışı Force23

  • 1. SINIF ÜYE
  • *****
  • İleti: 32.652
  • Puan 334
  • Cinsiyet: Bay
  • !!ƒяєєѕтуℓєя!!
    • Profili Görüntüle
Kezman'ın Fener aşkı
« Yanıtla #2 : 18 Ağustos 2007, 22:11:36 »
Paylaşım için teşekkürler
Only God Can Judge Me !!
They''ll Never Take Me Alive