Gönderen Konu: Kezman'ın forma isyanı  (Okunma sayısı 506 defa)

Çevrimdışı YuRY

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 1606
    • MSN Messenger - Tr_YuRY@hotmail.com
    • Profili Görüntüle
Kezman'ın forma isyanı
« : 12 Kasım 2006, 05:41:12 »
“V.Manisa maçından beri hazır durumdayım. Ama üzerime oyunlar oynanıyor. Denizli maçında da oynamazsam, soluğu başkanın yanında alacağım.”

YAŞADIĞI sakatlık sonrası 3 maçtır forma giyemeyen Mateja Kezman, artık sağlık sorunu kalmamasına rağmen kendisini oynatmayan teknik direktör Arthur Zico’ya ateş püskürüyor. Daha önce menajeriyle dertleşen Sırp yıldızın, Türkiye’deki arkadaşlarına da bu konuda dert yandığı öğrenildi. İşte Kezman’ın olay yaratacak sözleri: “Vestel maçında da oynayacak durumdaydım. Doktorla da konuşup, oynayabileceğimi söyledim. Ama Zico, önümüzdeki maçları düşünerek riske etmeyeceğini bildirdi. Bu mantıklı açıklama beni tatmin etti. Ama idmanlarda hazır olmama rağmen beni G.Antep ve Sivas maçlarında da oynatmadı. Önce kafama takmadım. Fakat Zico ile görüşmek istememe rağmen, köşe bucak kaçtı. İsteklerimi reddedip, görmezden geldi. Artık üzerime oynanan bir oyun olduğunu düşünmeye başladım
‘BEN BUNU YAŞAMIŞTIM’

DAHA önce de böyle bir durumu yaşamıştım. O dönem Chelsea’de oynuyordum. Maurinho da aynı bu tarzda davrandı. Ben bu tür davranışları önceden hissederim. Çünkü yaşamışlığım var. Denizlispor maçında da forma şansı bulamazsam, yapacağımı biliyorum. Burada zaman zaman yanlış işler olduğunu Hooijdonk da söylemişti, inanmamıştım. Umarım iyi niyetili düşüncemde haksız çıkmam. Zico, Denizli maçında da oynatmazsa, yapacak hiçbir şeyim kalmadı. Soluğu başkanın yanında alacağım. Olup bitenleri tek tek anlatarak, hakkımı arayacağım. F.Bahçe bana boşuna mı bu kadar para veriyor. Aldığımın karşılığını vermek istiyorum. Ben asla parayı cebe atıp da yatan futbolculardan değilim.”

ZİCO’DAN DEİVİD’E ÖVGÜ

BU arada teknik direktör Zico, Brezilya’da yaptığı bir açıklamada “Şampiyonlar Ligi elemelerinde oynadığımız dönemde keşke Deivid gelmiş olsaydı. Attığı gollerle kendini buldu. Bundan sonraki maçlarda çok gol atacağına inanıyorum. Şampiyonlar Ligi elemelerinde olsaydı belki bugün UEFA’da değil de Devler Ligi’nde oynardık” diyerek Deivid’i göklere çıkartırken, Kezman’ı neden oynatmadığı belirtmiş oldu. Bu sözler ise Kezman’ı sinirlendirdi

Çevrimdışı alex_20

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan 6
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
Ynt: Kezman'ın forma isyanı
« Yanıtla #1 : 12 Kasım 2006, 12:00:24 »
Nekadar Deivid gol atsada bu takımda ilk onbir adamı KEZMAN deivid yedek olur

Çevrimdışı Abdullah

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE