Gönderen Konu: Kimseyle GÖRÜŞMEYECEĞİM !  (Okunma sayısı 583 defa)

Çevrimdışı kkursatt

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan 0
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
Kimseyle GÖRÜŞMEYECEĞİM !
« : 01 Mayıs 2010, 00:47:57 »

[INDENT]
Kulübün resmi internet sitesinden yapılan  açıklamada, birkaç gündür kendisiyle ilgili hem transfer hem de ikinci  kaptanlığının alındığı şeklinde haberlerin yapıldığını belirten Semih,  ''Sezon sonuna kadar kimse ile görüşmeyeceğimi daha önce söyledim. Buna  rağmen haberler çıkıyor. Artık yeter. İsmim üzerinden takımımın birlik  ve beraberliğini bozmaya çalışmayın. Şampiyonluğun geleceğine inandığım  bu yılda  yolumuza   taş koyamayacaksınız'' dedi.
 Fenerbahçe'de oynamaktan gurur duyduğunu kaydeden Semih, şunları  kaydetti:

''11 yıldır Fenerbahçe'nin futbolcusuyum, her futbolcu gibi  oynama isteğimi belirtmem, kulübümle sorunlarım olacağı anlamına  gelmez. Aksine bu oynama hırsımı ve takımımı faydalı olmak için  gösterdiğim mücadeleyi gösterir. Ben Fenerbahçe'nin işçisiyim.

Hocam görev verirse oynarım, vermezse yedek beklerim. Bundan  gocunmam. Burası Fenerbahçe, yedek oturmak bile şereftir. 11 sene  boyunca takım içinde huzursuzluk çıkartmadım, bugünden sonra neden  çıkartayım. Başkanımıza ve taraftarlarımıza verdiğimiz şampiyonluk ve  Türkiye Kupası sözümüzü, kalan maçlarımızı da kazanarak yerine  getireceğiz. Şahsım adına elimden gelen her şeyi hem saha içinde, hem de  saha dışında yapacağım. Takım olarak iki kupaya da kilitlendik. İlk  etap olan Eskişehirspor maçında tüm taraftarlarımızı tribünlere davet  ediyorum.''
Y.O.K Artık Sana Ait T€K Zerre ßünyemde..Sen koca ßir HİÇ oldun ßende, €ttiğin T€K cümle ile..!