Süper Lig'de Çaykur Rizespor'u 2-1 yenen Fenerbahçe, Ukrayna'nın Dinamo Kiev takımıyla 23 Ağustos Çarşamba günü yapacağı Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçı hazırlıklarına ara vermeden başladı
Samandıra Tesisleri'nde, teknik direktör Zico yönetiminde yapılan antrenmana, sarı-lacivertlilerin yeni transferi Uruguaylı Diego Alfredo Lugano Moreno da katıldı.
Antrenmandan önce Uruguaylı futbolcu, takım arkadaşlarıyla tanıştı. Malzemelerini aldıktan sonra sağlık odasında bütün oyuncuların kendisiyle ve birbirleriyle öpüştüğünü gören Lugano, Mehmet Aurelio'ya ''Burada her gün oyuncular birbiriyle öpüştükten sonra mı çalışmaya başlıyorlar?'' diye sordu. Aurelio, ''Bugün kandil ondan öyle birbirleriyle öpüşüyorlar'' dedi.
Antrenman öncesi sahada yapılan kısa toplantıda Zico, Lugano'yu diğer futbolculara, ''Bize güç katacak yeni oyuncumuz'' diye tanıttı. Lugano, arkadaşlarına yönelik yaptığı konuşmada, ''Burada olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Sizleri yakından tanımasam da hakkınızda bilgi sahibiyim. Bana ilk günden gösterdiğiniz yakınlık için teşekkür ediyorum'' dedi.
Daha sonra takımla birlikte çalışan Uruguaylı futbolcu, çift kale maçta 2 gol attı. Antrenmanda dün akşamki maçta 90 dakika oynayan futbolcular koşu yapıp, tesislere gitti. Diğer oyuncular ise istasyon çalışmasının ardından dar alanda taktik ağırlıklı çift kale maç yaptı. Antrenmana sakatlığı bulunan Luciano ile tesislerde çalıştığı bildirilen Anelka katılmadı. Luciano, yarın kontrol için İsviçre'ye gidecek. Fenerbahçe, yarın akşam Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda basına kapalı yapacağı antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek.