Gönderen Konu: Lugano neden sert?  (Okunma sayısı 391 defa)

Çevrimdışı Hamza

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan 13008
  • Dünyanın En Çok Mesaj Gönderen Üyesi :))
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
Lugano neden sert?
« : 19 Ağustos 2007, 23:03:39 »
Lugano neden sert?
Lugano neden sert?

Fenerbahçe'nin defansındaki önemli isimlerden Lugano, Anderlecht maçı sonrasında neden sert oynadığı ve topu neden ileri şişirdiği gibi konularda gelen eleştirilere yanıt verdi..

Lugano D Spor'da katılığı canlı yayında neden sert oynadığı konusunda bir soruya şu şekilde cevap verdi;
"Hem Türkiye hem Avrupa kupası maçlarıda defans oyuncusunun bence sert oynaması gerekiyor. Çünkü artık günümüz futbolunda fizik gücü çok önemli bir faktör. Özellikle atak yapan forvet oyuncularına karşı sert oynamalısınız ki, rakip forvet oyuncuları rahat etmemeli.

Uruguaylı futbolcu ayrıca canlı yayında yorum yapan Ziya Şengül'ün "Topları neden ileri şişiriyosun" şeklindeki sorusuna ise;
"Oynadığımız bölge itibariyle arkamızda sadece kaleci var. Tabii ki uzun ve kısa paslar yapıyoruz. Ama defanstan kısa pasla çıkarken, topu kaybedip bir anda rakibe tehlikeli bir pozisyon bırakabilirsiniz. Bu tür önemli maçlarda bu büyük risk olduğu için ben de ileriye zaman zaman uzun oynamayı tercih ediyorum." yanıtını verdi.

Yıldız futbolcu maç trafiği yüzünden dinlenmeye fırsat bulamadığının hatırlatılması üzerine ise;
"Evet. Açıkçası son 3 yıldır dinlenmeye pek fırsat bulamadım. Hep finallerde oynadım. Senede 50 ile 70 arasında bir maç serüvenim oluyor. Dinleme fırsatım olmuyor ama ben bunları sorun yapmıyorum. Sadece dizimdeki sakatlığın iyileşme sürecini biraz uzatıyor." yorumunu yaptı.

Lugano son olarak tur şansı ve Alex hakkında da yorumlar da bulunarak şunları söyledi;
"Maçın ilk yarısında daha topa hakim olan taraftık. Avrupa kupalarında hiçbir maç kolay geçmiyor ama biz bize yetecek skoru burada aldığımızı düşünüyorum. Bence 1-0'lık skor iyi bir avantaj oldu. Orada da kontrol elimizde olacak. Topa daha çok sahip olup bu gol avantajını koruduğumuz taktirde turu atlayan taraf olacağımıza inanıyorum."
"Alex aramıza döndü. Kendisini iyi hissettikten sonra takıma yapacak çok şeyi var. Bugün de bir gol atarak takım adına çok önemli bir iş yaptı."

Çevrimdışı Force23

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 334
  • !!ƒяєєѕтуℓєя!!
    • Profili Görüntüle
Lugano neden sert?
« Yanıtla #1 : 21 Ağustos 2007, 09:38:18 »
Paylaşım için teşekkürler
Only God Can Judge Me !!
They''ll Never Take Me Alive