Lugano'dan şok sözler!
Uruguaylı oyuncu, Tuttosport'a verdiği röportajda 'Eğer Juventus bana teklif yaparsa hemen kabul ederim' diye konuştu.
15.11.2007
Diego Lugano’dan ayrılık sinyali... Sarı-Lacivertli forma altında iki sezondur ortaya koyduğu performansla özellikle İtalyan kulüplerinin dikkatini çeken Uruguaylı defans oyuncusu, Juventus kulübüne yakınlığıyla bilinen Tuttosport gazetesine ilginç açıklamalar yaptı. Gazete, Lugano’yu Juve’nin yeni Montero’su (Geçen yıl futbolu bırakan unutulmaz Uruguaylı savunmacı) olarak nitelerken, 1. sayfasından yayınlanan röportajda tecrübeli oyuncunun “Eğer Juventus bana teklif getirirse hemen kabul ederim” şeklindeki sözlerine yer verdi. Haberde Lugano’nun “Juventus’un yanısıra Milan ile Real Madrid’in de benimle ilgilendiğini biliyorum. Bu kulüplerden gelecek bir telefon beni şaşırtmayacaktır. Inter’e karşı gösterdiğim performans ve İbrahimoviç’i bu maçta etkisiz hale getirmem herhalde onları çok etkiledi. Bu nedenle beni almak için çok istekli olduklarını düşünüyorum” ifadesi kullanıldı.
Evren ALANLI