Gönderen Konu: "Maçları düşünüyorum"  (Okunma sayısı 403 defa)

Çevrimdışı LeGeND-MæN

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 1937
  • Mangal Yürekli Adam
    • Profili Görüntüle
"Maçları düşünüyorum"
« : 25 Mart 2007, 14:26:34 »
"Maçları düşünüyorum"

AZ Alkmaar maçında yuhalanınca morali bozulan ancak son haftalarda ortaya koyduğu futbolla yine alkışları toplamaya başlayan Fenerbahçe’nin yıldızı Alex’ten isyan. Türkiye’ye geldiğinden bu yana bazı medya organlarında ağzından çıkmayan sözlerin yazıldığını ifade eden Sambacı, “Kaç kez toplantı yapıp söyledim ama kimse dinlemiyor. Bu da benim açımdan hiç iyi olmuyor. Çünkü taraftarlar bu yazılanlardan etkileniyor ve tepki gösteriyor” diye konuştu.

"Maçları düşünüyorum"

Sezon sonunda sözleşmesi sona ereceği için gözlerin kendisine çevrildiğini vurgulayan Alex, “Transfer görüşmelerini menacerim Figer yürütüyor. Şu ana dek sadece Fenerbahçe ile görüştük. Başka hiçbir kulüple temasımız olmadı. Ben, tüm konsantremi kalan 9 maçımıza verdim. Bu yüzden de kimseyle görüşmeme kararı aldım. Taraftarımız şunu iyi bilsin ki, ben, herşeyimle Fenerbahçe için çalışıyorum. Ayrıca çocuğum hiçbir şekilde hasta olmadı” dedi.
tarz yaratmak için Ağır Abi OLma!! Ağır Abi Dediğin Sevdimi Tam Sever Giydiğini herkez Beğenir, Saygısı Sonsuz Sevgisi Ebedi Olur..

DAĞLARINA DARGIMIM YAR...

Çevrimdışı Abdullah

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan -1500
  • qwqwqw
    • Profili Görüntüle
    • Onehost.net
"Maçları düşünüyorum"
« Yanıtla #1 : 25 Haziran 2007, 16:21:44 »
bilgi için saol kardes