Gönderen Konu: Mahmut Uslu: Açıklarsam Adnan Polat sokağa çıkamaz  (Okunma sayısı 471 defa)

Çevrimdışı LeGeND-MæN

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 1937
  • Mangal Yürekli Adam
    • Profili Görüntüle
Mahmut Uslu: Açıklarsam Adnan Polat sokağa çıkamaz

"Yönetimde farklı, muhalifken daha farklı konuşuyor. Adnan Polat'la Moskova'da yaptığımız sohbeti anlatırsam, koltuğunda oturamaz"

Sokağa çıkamaz

"Yönetimde farklı, muhalifken daha farklı konuşuyor. Adnan Polat'la Moskova'da yaptığımız sohbeti anlatırsam, koltuğunda oturamaz".

Fenerbahçe Asbaşkanı Mahmut Uslu, kendilerini yeni stat projelerine engel olmaya çalışmakla suçlayan Galatasaray Başkan Yardımcısı Adnan Polat'ı ağır sözlerle eleştirdi. Uslu, "Polat, yönetimde olmadığı dönemlerde muhalefetteyken, Moskova'da bana başka türlü konuşuyordu. O sohbeti anlatırsam sokağa çıkamaz" diye konuştu.

Yerinde oturamaz

Fenerbahçe Asbaşkanı, "Söylemlerini açıklamak istemiyorum, ama açıklarsam kendisi şimdiki yerinde oturamaz" açıklamasanı yaptı. Mahmut Uslu, "Galatasaray camiasının hiçbir zaman kötü olmasını istemeyiz. Biz başarılı olmak için uğraşırız. Polat'ı bir kez daha uyarıyorum, bu şeyleri yapmasın. Kendi işine baksın" ifadelerini kullandı.

Kim bu bürokratlar
Uslu, Polat'ın bürokratları araya sokarak önlerini kesmeye çalıştıkları iddiası için "Kimmiş bu bürokratlar? Açıklasın" dedi. Uslu, sözlerini şöyle tamamladı: "Başkanı 'yabancı sayısı serbest kalsın' diyor, kendi 'istemiyoruz' açıklamasını yapıyor. Taraftarına 'çapulcu' diyor. 2 kulübün dostluğunu bozmak isteyen bu tür yöneticiler gelip geçicidir.
tarz yaratmak için Ağır Abi OLma!! Ağır Abi Dediğin Sevdimi Tam Sever Giydiğini herkez Beğenir, Saygısı Sonsuz Sevgisi Ebedi Olur..

DAĞLARINA DARGIMIM YAR...

Çevrimdışı Force23

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 334
  • !!ƒяєєѕтуℓєя!!
    • Profili Görüntüle
Mahmut Uslu: Açıklarsam Adnan Polat sokağa çıkamaz
« Yanıtla #1 : 18 Ağustos 2007, 22:12:09 »
Paylaşım için teşekkürler
Only God Can Judge Me !!
They''ll Never Take Me Alive