Gönderen Konu: Mateja Kezman'dan müthiş sözler  (Okunma sayısı 496 defa)

Çevrimdışı alex_20

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan 6
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
Mateja Kezman'dan müthiş sözler
« : 13 Kasım 2006, 19:03:29 »
Fenerbahçe’nin yedek kulübesine mahkum olan Sırp yıldızı Metaja Kezman kendi ülkesinde yayınlanan Glas javnosti gazetesine önemli açıklamalar yaptı.

Kezman Sırp basınına F.Bahçe’yi öve öve bitiremedi. “Stadımız gerçekten çok büyüleyici, Maçlarımız inanılmaz bir ortamda oynanıyor” diyen Kezman, “Sırp olmam Türkiye’de asla sorun olmadı, herkes bana destek oldu ve sahip çıktı. Türkiye’de insanların yaşam tarzı ve dinine karşı büyük saygı var” diye konuştu.

Başkanın ısrarı getirdi
F.Bahçe’nin Sırp yıldızı Metaja Kezman kendi ülkesinde yayınlanan Glas javnosti gazetesine önemli açıklamalar yaptı. Kezman “Türkiye’de yaşam gerçekten çok güzel, İstanbul çok ama çok büyüleyici bir şehir. Çok farklı kültürlerin birleştiği ve insanın kendisini başka dünyada hissettiği bir şehir” derken, “İngiltere maceramdan sonra gelen teklif beni çok etkiledi. F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın beni takıma katmak için verdiği çaba benim gelmemde etkili oldu. Hiçbir zaman geldiğime pişman olmadım. Herkes gibi ben de sıkıntılar yaşıyorum ama bu zamanla aşılacak. Türkiye’de birçok arkadaşım var. G.Saray’da oynayan İliç bana gelmeden önce F.Bahçe’yle ilgili bilgiler verdi” dedi.

Eleştiriler çok acımasız
Kezman ayrıca, “Türkiye’de futbola çok önem veriliyor. Maç kazanıldığı zaman hayat bir bayram gibi yaşanıyor. Kayıplarda ise üzerinize çok geliniyor. Çok acımasız eleştiriler yapılıyor. Takım içindeki sorunlar yazılıyor. Bence eleştirilerin dozu çok abartılıyor. F.Bahçe’de de bazen kadroya girme sorunu yaşıyorum. Hiç alışık olmadığım durum ama sistem gereği bir olaydan kaynaklanıyor. Teknik direktörümüz tek forvetli sisteme geçti. Bu sistemde ya ben ya da Deivid kulübede oturmak zorunda kalıyor. Aslından ikimizden de yararlanılsa daha iyi olur ama şu an olmuyor. Oynamamak canımı çok sıkıyor. Sabırla çalışıyorum ve oynamak için sıramı bekliyorum. Buna dayanmak kolay değil” dedi.

Çevrimdışı Abdullah

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan -1500
  • qwqwqw
    • Profili Görüntüle
    • Onehost.net
Mateja Kezman'dan müthiş sözler
« Yanıtla #1 : 25 Haziran 2007, 14:07:13 »
bilgi için saol  ;)