Mosturoğlu: "Galatasaray Derbisini Kazanmak İstiyoruz"
Fenerbahçe Kulubü Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu, cumartesi günü oynayacakları Galatasaray derbisini kazanmak istediklerini söyledi.
Fenerbahçe Kulubü Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu, cumartesi günü oynayacakları Galatasaray derbisini kazanmak istediklerini söyledi.
İstanbul Valiliği'nde yapılan İl Güvenlik Kurulu Toplantısı bitiminde basın mensuplarının sorularını cevaplandıran Mosturoğlu, Galatasaray ile önemli bir maça çıkacaklarını belirterek, "Burada alınması gereken tedbirler konuşuldu. Futbolun sadece sahada konuşulmasını istiyoruz. Önemli bir maç oynayacağız. Galatasaray'ı yenmek istiyoruz" diye konuştu.
-SEZGİN: "DOSTLUK KAZANSIN"-
Galatasaray Kulubu Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin de, Fenerbahçe maçının üç ihtimalli olduğunu söyledi. Sezgin, "Bizlerin yapacağı açıklamalar çok önemli. Söylemlerimize dikkat etmek gerekiyor. Derbide dostluk kazansın" dedi.
Adnan Sezgin, basın mensuplarının Hasan Şaş'ın açıklamaları karşısındaki ısrarlı soruları üzerine açıklama yapmaktan kaçındı. Sezgin, "Ben Hasan Şaş ile her zaman konuşuyorum. Yaptığı davranış kabul edilebilir değil. Yönetim kurulu kendisine bir ceza verecektir. Kart cezalısı olduğu için zaten derbide oynayamayacak" diye konuştu