Gönderen Konu: Obrigado (Teşekkürler) Fenerbahçe  (Okunma sayısı 372 defa)

Çevrimdışı XeLL

• Osc Yönetici
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan 351
    • Profili Görüntüle
Obrigado (Teşekkürler) Fenerbahçe
« : 08 Haziran 2008, 01:03:22 »
Arthur Zico, Başkan Aziz Yıldırım'ın restine restle karşılık verdi: "Kararım artık belli. Hedefim yola Avrupa'da devam etmek..." "Fenerbahçe'ye teşekkür ederim. Bu, profesyonelce alınmış bir karar. Şimdi önümde bazı fırsatlar var, onları değerlendiriyorum."
4.6.2008

‘Yürüye yürüye...’
“Ben şampiyonluğu kaybetmeyi kabullenemiyorum. Geçen sezon bizim yürüye yürüye şampiyon olmamız lazımdı. Seneye bu hataya düşmeyeceğiz. Zico ile görüşmeler sürüyor. Avukatı burada. Anlaşabiliriz de, anlaşmayabiliriz de. Sonuçta b planımız da hazır...” Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın önceki gün FB TV’ye yaptığı bu açıklamaların ardından gözler Arthur Zico’ya çevrilmişti. Tatil için ülkesinde bulunan Brezilyalı teknik adamdan aynı sertlikte bir yanıt fazla gecikmeden geldi.

‘Maddi sorun yoktu’
Brezilya televizyonlarından Sport TV’de yayınlanan ‘Bem, amigos’ (İyi, dostlar) adlı programa katılan Zico şunları söyledi: “Fenerbahçe bana Avrupa yolunda önemli fırsatlar sundu. Onlara teşekkür borçluyum. Sanırım sunulan olanakların karşılığını en iyi şekilde ödedim. Kararımı verdim. Hedefim, yola Avrupa’da devam etmek. Fenerbahçe ile maddi problemim yok. Bu, profesyonelce alınmış bir karar. Şimdi önümde bazı fırsatlar var. Bunları en iyi şekilde değerlendirmek istiyorum.”