Gönderen Konu: "Ölsem de gam yemem"  (Okunma sayısı 400 defa)

Çevrimdışı LeGeND-MæN

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 1937
  • Mangal Yürekli Adam
    • Profili Görüntüle
"Ölsem de gam yemem"
« : 15 Mayıs 2007, 10:10:22 »
"Ölsem de gam yemem"

Fenerbahçeli futbolcular şampiyonluk sonrası büyük bir sevinç yaşarken ilginç açıklamalar da yaptılar.

KEZMAN: Çok mutluyum. Daha önce şampiyonluklar yaşadım ama Fenerbahçe'de şampiyonluk çok özel. Çünkü burada herkes çok tutkulu, futbolla yatıp kalkıyor. Galatasaray maçında da kimin en iyi olduğunu göstereceğiz. Herkes 'Asıl İstanbul'u gör' diyor. Sabırsızlıkla bekliyorum.

SERDAR: Hayatımda ilk şampiyonluğum. Çok mutluyum. Eşime ve çocuğuma armağan ediyorum. Bana her zaman çok destek oldular. Bir de muhteşem taraftarımıza armağan ediyorum.

ÖNDER: Çok mutluyuz. Geçen sene çok kötü günler yaşamıştık. Bu sene çok önemliydi. Hepimiz zafere inanıyorduk. Anneler gününde bu şampiyonluğu tüm Fenerbahçeliler'e armağan ediyoruz.

'ÖLSEM DE GAM YEMEM'

CAN: En büyük hayalim burada şampiyonluk yaşamaktı. Bu da, 100. yılda gerçekleşti. Artık ölsem de gam yemem. Para pul hepsi yalan. Bundan büyük mutluluk yok.
tarz yaratmak için Ağır Abi OLma!! Ağır Abi Dediğin Sevdimi Tam Sever Giydiğini herkez Beğenir, Saygısı Sonsuz Sevgisi Ebedi Olur..

DAĞLARINA DARGIMIM YAR...

Çevrimdışı Abdullah

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan -1500
  • qwqwqw
    • Profili Görüntüle
    • Onehost.net
"Ölsem de gam yemem"
« Yanıtla #1 : 25 Haziran 2007, 17:40:03 »
bilgi için saol kardes

Çevrimdışı Force23