Gönderen Konu: "Önemli olan sonu"  (Okunma sayısı 377 defa)

Çevrimdışı LeGeND-MæN

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 1937
  • Mangal Yürekli Adam
    • Profili Görüntüle
"Önemli olan sonu"
« : 23 Mart 2007, 13:47:56 »
"Önemli olan sonu"

Fenerbahçe Futbol Takımı Kaptanı Ümit Özat, sezona nasıl başladıklarının değil, sezonu nasıl bitireceklerinin önemli olduğunu belirterek, ''100. yıla yakışır şekilde iyi bir dönem geçirerek, yıllar sonra geriye baktığımızda hafızamızda güzel anılarla canlandıracağımız ve hatırlayacağımız bir yıl olmasını diliyorum'' dedi.

Ümit, Fenerbahçe Gazetesi'nde yer alan röportajında, geçen sezon yaşattırdıkları sıkıntıyı unutturup, taraftarın yüzünü güldürmek istediklerini belirterek, ''Bunun için de ben ve arkadaşlarım elimizden geleni yapacağız. Bizim onları üzmeye hakkımız yok. Başkanımız da Fenerbahçe için gece gündüz demeden çalışıyor. Onun için gerek yönetime gerek taraftara ve camiamıza borcumuzu ödeyerek onlara layık olmaya çalışacağız'' diye konuştu.

Kimilerine göre sezona sessiz başladıklarını anlatan Ümit, ''Bazıları 'Hoca biraz geç geldi' ya da 'Transferler olmadı' diyebilir, ama nasıl başladığımızdan çok nasıl bitireceğimiz önemli. 100. yıla yakışır şekilde iyi bir dönem geçirerek, yıllar sonra geriye baktığımızda hafızamızda güzel anılarla canlandıracağımız ve hatırlayacağımız bir yıl olmasını diliyorum'' şeklinde konuştu.

-''SAMANDIRA 55 YILDIZLI OTEL GİBİ''-

Samandıra Tesisleri'ni öven Ümit, Fenerbahçe'den daha iyi bir ortam bulmanın zor olduğunu söyledi.

Tesislerde her şeyi bulmanın mümkün olduğunu ifade eden Fenerbahçeli futbolcu, ''Burada her türlü imkan var. Samandıra 5 yıldızlı değil, 55 yıldızlı otel gibi. Her şeyimiz var. Yaşantımızla ve bir takım sosyal aktivitelerimizle gençlere örnek olmaya çalışıyoruz'' dedi.

-''TEKNİK DİREKTÖR OLMAK İSTİYORUM''-

Ümit, futbolculuk yaşamından sonra teknik direktörlük yapmak istediğini belirtti

29 yaşında olduğunu hatırlatan sarı-lacivertli oyuncu, gelecekteki hedefiyle ilgili, ''Futbolu güzel noktada bırakmak gerek. Bu 35 de olur, 37 de. Futbol yaşamından sonra amacım teknik direktörlük'' dedi.

-''BU TAKIMIN PLANLAMASINDA YÖNETİMİN VE DAUM'UN PAYI OLDU''-

Ümit, eski teknik direktörleri Daum ile şimdiki teknik direktörleri Zico'yu da değerlendirdi.

Fenerbahçe'nin iki sezon üst üste şampiyon olduğu Alman çalıştırıcının, Türk futboluna katkıları olduğunu anlatan kaptan Ümit, ''Türk futbolcusunu yetiştirmek için elinden geleni yaptı ve Fenerbahçe 2 sene üst üste şampiyon oldu. Bu takımın planlanmasında yönetimin ve Daum'un payı oldu. Kendisinin bana ve arkadaşlarımla birlikte Türk futboluna bir şeyler verdiğine inanıyorum'' diye konuştu.

Zico'nun, Brezilya'da Pele'den sonra en çok sevilen futbolcu olduğunu kaydeden Ümit, ''Zico çok iyi bir insan. Allah onu da bizi de mahcup etmez inşallah. Takım ve hocamızla 100. yılda büyük başarılar elde ederiz'' dedi.

İzin günlerinde stada gelerek Fenerium ve FBTV'yi ziyaret ettiğini bildiren Ümit, daha sonra boş sahaya çıktığını ve o an gözünün önünde bir maçın canlandığını ifade ederek, ''Bu Fenerbahçe'ye olan sevgimden, stadın ambiansından kaynaklanıyor'' dedi.
tarz yaratmak için Ağır Abi OLma!! Ağır Abi Dediğin Sevdimi Tam Sever Giydiğini herkez Beğenir, Saygısı Sonsuz Sevgisi Ebedi Olur..

DAĞLARINA DARGIMIM YAR...

Çevrimdışı Abdullah

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan -1500
  • qwqwqw
    • Profili Görüntüle
    • Onehost.net
"Önemli olan sonu"
« Yanıtla #1 : 25 Haziran 2007, 16:17:24 »
bilgi için saol kardes