Gönderen Konu: Oyuncularımla ve taraftarımızla gurur duyuyorum  (Okunma sayısı 421 defa)

Çevrimdışı alex_20

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan 6
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
Oyuncularımla ve taraftarımızla gurur duyuyorum
« : 14 Aralık 2006, 13:47:11 »
Teknik direktörümüz Zico, maç sonrası yaptığı açıklamada, oyuncularımıza ve taraftarımıza teşekkür etti ve şu açıklamayı yaptı: “Eğer bugün buradan tur atlamadan çıkmış olsaydık, futbolun en büyük haksızlığını yaşamış olacaktık.

Her ne kadar Takahara çok güzel 2 pozisyon yaratarak gol atmış olsa da oyuncularım bugün hiç bir zaman geriye düştüklerini kafalarına takmadılar ve her saniye kazanmayı düşünerek golleri atıp tur atlamayı da başardılar.

Takahara’nın hakkını vermek lazım, biz ona önlem almaya çalıştık ve ben O’nun hakkıyla 2 gol attığını düşünüyorum. O, bu tip golleri hep atar ama önemli olan bizim futbolcularımızın hiç bir zaman skoru kabullenmeyerek haklarını almaları oldu.
Semih’in 2. sarı kartını ben gereksiz buldum, ama böyle bir tansiyonda ben bunu normal karşılıyorum. Önemli olan O’nun da sahaya girerek arkadaşlarıyla varolması ve O’nun da bu galibiyette payı olmasıydı.

Taraftarımız ile oyuncularımızın bütünleşmesini ve taraftarımızın desteğinin bize ne gibi artılar kazandırdığını bu şekilde görmüş olduk. Ben hepsine tek tek teşekkür ediyorum. Hem oyuncularımız hem taraftarlarımız burada çok büyük bir başarıya imza attı."

Çevrimdışı Abdullah

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan -1500
  • qwqwqw
    • Profili Görüntüle
    • Onehost.net
Oyuncularımla ve taraftarımızla gurur duyuyorum
« Yanıtla #1 : 25 Haziran 2007, 15:18:20 »
bilgi için saol kardes