Gönderen Konu: "Para için gelmedim"  (Okunma sayısı 483 defa)

Çevrimdışı LeGeND-MæN

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 1937
  • Mangal Yürekli Adam
    • Profili Görüntüle
"Para için gelmedim"
« : 28 Haziran 2007, 17:18:24 »
"Para için gelmedim"
Roberto Carlos, F.Bahçe'ye para için geldiği iddialarına yanıt verdi

Marca gazetesinin İspanyol Haber Ajansı EFE'yi kaynak göstererek yayınladığı haberde Carlos, Fenerbahçe'ye para için gitmediğini, üstelik Fenerbahçe'de çok daha az para kazanacağını söyledi.

Brezilyalı yıldız, Real Madrid'i Şampiyonlar Ligi'nden eleyen Bayern Münih yenilgisinden kendisinin sorumlu tutulmasından ve yapılan eleştirilerden yorulduğunu, bu yüzden takımdan ayrılma kararı aldığını belirtti.

Madrid'de birkaç sezon daha oynayabileceğine inanan Roberto Carlos, "Sportif kariyerimi Madrid'de sonlandırmak isterdim, orada iki sene daha kalabilirdim. Fakat bitti. Şimdi hayatımdaki yeni süreçte  endişeli ve mutluyum.

Fenerbahçe bana Madrid'in vermediği herşeyi verdi. Bir daha o beyaz formayı giymeyecek olmak bana acı veriyor, ama geriye bakmamalıyım" dedi. Real Madrid'in La Liga şampiyonu olmasına rağmen yeni teknik direktör arayışına girmesine anlam veremeyen Carlos, kişiliginden ve düşünce tarzından çok etkilendiği ve birçok şey öğrendiği Capello'nun yerinin zor doldurulacağını söyledi.
tarz yaratmak için Ağır Abi OLma!! Ağır Abi Dediğin Sevdimi Tam Sever Giydiğini herkez Beğenir, Saygısı Sonsuz Sevgisi Ebedi Olur..

DAĞLARINA DARGIMIM YAR...

Çevrimdışı ***ALfoNSo***

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 6935
  • Dü$medeN BuLuTLaRDa Ko$mAm GeREk...
    • Profili Görüntüle
"Para için gelmedim"
« Yanıtla #1 : 28 Haziran 2007, 19:29:21 »
 külahıma anlatsın :D

Çevrimdışı LeGeND-MæN

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 1937
  • Mangal Yürekli Adam
    • Profili Görüntüle
"Para için gelmedim"
« Yanıtla #2 : 29 Haziran 2007, 17:15:17 »
tarz yaratmak için Ağır Abi OLma!! Ağır Abi Dediğin Sevdimi Tam Sever Giydiğini herkez Beğenir, Saygısı Sonsuz Sevgisi Ebedi Olur..

DAĞLARINA DARGIMIM YAR...

Çevrimdışı Force23

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 334
  • !!ƒяєєѕтуℓєя!!
    • Profili Görüntüle
"Para için gelmedim"
« Yanıtla #3 : 19 Ağustos 2007, 09:18:31 »
Paylaşım için teşekkürler
Only God Can Judge Me !!
They''ll Never Take Me Alive