Kezman ve Deivid, hem Zico’ya hem de Alex’e dert yandı. İkili, "Herkes bizden gol bekliyor. Yeterli pas alamıyoruz. Bu şartlar altında gol atmamız mucizeye kaldı" dedi.
SİVASSPOR ile deplasmanda berabere kalarak liderlikten düşen Fenerbahçe’de kötü futbol ve teknik direktör Zico tartışılırken, iki yeni transfer Mateja Kezman ile Deivid de Souza isyanlarda. Sarı lacivertli takımda üçüncü resmi maçına çıkan iki golcü futbolcu, Sivasspor maçından sonra soyunma odasında Brezilyalı çalıştırıcıyla yaptıkları ayaküstü konuşmada sıkıntılarını dile getirerek, "Yeterli pas alamıyoruz" diyerek isyanlarını dile getirdi.
Bu şartlarda olmaz
Devid de Souza, yakın arkadaşı Alex de Souza’ya dert yanarak, "Orta sahaya kadar gelerek top almaya çalışıyorum. Oyun sistemimizde bir sıkıntı var. Ben ve Kezman yeterli top alamıyoruz. Herkes bizden gol bekliyor. Bu şartlar altında gol atmamız mucizeye kaldı" yorumunu yaptı.
Maçta attığı tek şut gol olan Kezman da Deivid’in görüşlerine katılarak, ceza alanında yeterli derecede topla buluşmamaktan yakındı.
Alex de Souza, Deivid ile yaptığı konuşmada, "Sen ve Kezman iyi futbolcusunuz. Henüz burada çok yenisiniz. Takıma uyum sağlamak kolay değil. Rakiplerimiz bize karşı farklı motive oluyor. Bu da orta alanda topu iyi kullanmamızı engelliyor. Sürekli presle karşı karşıya kalıyorum. Üstelik yapılan faullerde hakemler yeterli hassasiyeti göstermiyor. En kısa zamanda bu gidişat değişecek. Daha iyi olacağız" dedi.
Sevindirmeliyiz
İkili, Fenerbahçe’ye daha çok faydalı olmak istediklerini de belirtirken, konuşmalarını şöyle bitirdi: "Biz Fenerbahçe’yi şampiyon yapmak için geldik. Bunun için de çok çalışıyoruz. Takım arkadaşlarımızın da bize yardımcı olmasını istiyoruz. 100 yılımızda bu muhteşem taraftarı mutlaka sevindirmeliyiz."