Gönderen Konu: Radikal kararlar alınmaz( Cem Pamiroğlu)  (Okunma sayısı 393 defa)

Çevrimdışı Hamza

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan 13008
  • Dünyanın En Çok Mesaj Gönderen Üyesi :))
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
Radikal kararlar alınmaz( Cem Pamiroğlu)
« : 16 Ağustos 2007, 01:13:56 »

Anderlecht maçı kötü sonuçlanırsa radikal kararlar çıkar mı? Fenerbahçe’nin şimdiki görüntüsü aynı geçen seneki Avrupa Kupası maçından önceki duruma benziyor. O zaman da lig iyi gitmiyordu ve lig kalitesi beğenilmiyordu. Ama Avrupa maçlarınhda farklı bir Fener ortaya çıkınca herkesin düşüncesi değişti. Fenerbahçe bu hızla ligde de ivme kazandı ve sezonu şampiyonlukla bitirdi. Fenerbahçe’nin Anderlecht karşılaşmasını çok farklı bir anlayışla oynayacağını düşünüyorum. Turu geçer veya kaybeder. Bunu detaylandırız ama iyi bir mücadele ortaya koyacağına inanıyorum. Eğer turu kaybederse, ben yine de teknik direktör değişimi veya da radikal bir karar alınacağına ihtimal vermiyorum...Henüz hazır değiller...İlk hafta 3 büyüklerin görüntüsüne ne diyorsunuz? Fenerbahçe kadrosu şu anda şampiyonluk yarışı rakipleri Galatasaray ve Beşiktaş’a oranla aldıkları neticelere bakarak daha hazır olmayan bir görüntü çiziyor. Galatasaray da Beşiktaş da hem teknik direktörlerini yeniledi, hem de kadrolarını bir sürü yeni oyuncularla takviye ettiler. Fenerbahçe ise aynı teknik direktör ve kadrosuyla yola çıktı. Bu tabloda en hazır Fenerbahçe olması gerekirken, şampiyonluğa oynayan en iştahlı, göze hoş gelen takımların içinde Fenerbahçe en son sırada yer alıyor. Haliyle Fenerbahçe taraftarı da endişe duyuyor...Eleştiriler baskı unsuru...Fenerbahçe bir maçı iyi oynuyor kazanıyor, herkes ‘tamam Fener oturdu, her şey yolunda. Eksikler de katılınca bu takımı kimse tutamamaz’ diyor. (Beşiktaş maçından sonraki görüşler böyle) Bir maç kaybediyor, ‘Bu takımdan birşey olmaz, en az 5 adam lazım, arkasından da Zico gönderilsin’ deniyor. Yani bir takımı dibe vuracak ne varsa söyleniyor. (BŞ Bld maçından sonra) Aslında bu iki tane olguyu bu kadar uç seviyede yaşayan başka bir takım yok. Genelde Fenerbahçe’ye gönül verenler takımları hakkındaki övgüyü de, yergiyi de hep en yüksek düzeyde yaşıyor. Böyle bakarsanız, takım hakkındaki düşünceleriniz sağlıklı olmaz. Bu yüzden Büyükşehir Belediye maçının saha içi detaylarından çok sonraki yankılarına bakmamız lazım...Ticari anlayışa saygı duyulmalı...Bazıları turkuaz formaların uğursuz geldiğini düşünüyor. Ne diyorsunuz? Sarı-lacivert forma renklerinin Fenerbahçe’nin gerçek rengi olduğu doğru. Ama turkuaz forma da çok güzel ve de kulübün ticari anlayışına da saygı duyulması gerekiyor. Mağlubiyetle bunun ne ilgisi var?.. Bunlar bahane. Başarısızlıklara tamamen yumuşak kılıf arıyorlar. Ben hiçbir futbolcunun bir maç içinde kendisinin veya rakibinin formasının rengiyle uğraştığına hiç ratlamadım. Böyle bir şey duymadım, yaşamadım. Futbolcu çıkar, başarılı olmak için sahada varını yoğunu ortaya koyar. Başka işlerle de uğraşmaz...Son söz yönetimin...Zico’nun tahtı bu İstanbul Büyükşehir Belediyesi mağlubiyetiyle sallanır mı? Fenerbahçe’de başkan ve yönetim hocasının arkasında duruyor. Doğru da yapıyor. Şu anda birlik ve beraberlik olma zamanı. Ne de olsa geçen sene bu teknik direktörle, bu anlayışla Fenerbahçe şampiyon olmuş. Herkes soruyor ‘Zico gitsin mi kalsın mı’ diye. Bu değişikliğin zamanı vardır. Bunun kararını dışarıdaki yorumcular değil yönetim verir. Zico’nun teknik adam yanlışları bize göre olabilir. Hiç bir hoca kendi ipini çekmek istemez. AMAA, geçtiğimiz yıllardaki maçlarda takıma müdahalelerinde ve de bazı oyuncuları oynatmaktaki inat ve ısrarının futbol adına doğru olduğunu söyleyemeyiz.

Çevrimdışı Force23

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 334
  • !!ƒяєєѕтуℓєя!!
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #1 : 16 Ağustos 2007, 09:37:49 »
Paylaşım için saol
Only God Can Judge Me !!
They''ll Never Take Me Alive

Çevrimdışı Hamza

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan 13008
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
« Yanıtla #2 : 16 Ağustos 2007, 16:00:18 »
eywallah

Çevrimdışı LeGeND-MæN

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 1937
  • Mangal Yürekli Adam
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 16 Ağustos 2007, 18:50:12 »
sağol
tarz yaratmak için Ağır Abi OLma!! Ağır Abi Dediğin Sevdimi Tam Sever Giydiğini herkez Beğenir, Saygısı Sonsuz Sevgisi Ebedi Olur..

DAĞLARINA DARGIMIM YAR...

Çevrimdışı Hamza

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan 13008
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
« Yanıtla #4 : 16 Ağustos 2007, 22:38:10 »
eywalah