Gönderen Konu: Rakiplerimize Karşı Hazırız"  (Okunma sayısı 417 defa)

Çevrimdışı YuRY

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 1606
    • MSN Messenger - Tr_YuRY@hotmail.com
    • Profili Görüntüle
Rakiplerimize Karşı Hazırız"
« : 11 Kasım 2006, 06:40:22 »
"Rakiplerimize Karşı Hazırız"

--------------------------------------------------------------------------------
"Rakiplerimize Karşı Hazırız"

Teknik direktörümüz Zico, Denizlispor maçı sonrasında basın toplantısında şu açıklamaları yaptı: “Beklediğimiz gibi zor bir maçtı. İyi ve sert savunma yaptılar. İki takımın da aldığı 1’er puan haklı bir sonuçtu. Gol pozisyonu yoktu çünkü orta saha mücadelesi ve çok pas hatası yapıldı. Olmamız gerektiği gibi yaratıcı olamadık. Lider takım hâlâ biziz.
Aslında benim düşünceme göre, Fenerbahçe geçen yıl şampiyonluğu son maçta kaybetmedi. 34 maçlık bir maratondur lig. Daha önce kazanılsaydı son maça kalmazdı şampiyonluk. Daha önce ki hatalar ve puanlar o duruma gelmesine neden oldu. Son maça bırakırsanız puan kayıpları yaşanabilir. Ama bugünkü maç şampiyonluğu belirleyen bir maç değildi.

Alex, bugün markaj altındaydı ve iyi savunma yaptılar. İstediğini yapamadı ve onu istediğimiz gibi göremedik. Değişiklik yaparak daha fazla oyunu açmak istedim. Ümit-Uğur seçimi bana ait. Uğur sakatlığı olduğu için Gaziantep maçında oyundan çıkmıştı. Uğur, bugün sahada savaştı. O’nun sahada olmasının sebebi benim tercihimdir. Deivid ve Kezman da kaliteli oyuncular. İkisi bir arada tatmin edici bir skor alamadık. Önümüzdeki maçlara göre seçimimi yapacağım.
Biz maçlarımıza hazırlanıyoruz. Kafamdaki şablonda 3 önemli lig maçının dışında UEFA’yı da düşünüyorum. Elimdeki kadroyla bu maçlardan başarıyla çıkacağımıza inanıyorum. Biz rakiplerimize karşı hazırız.”

Çevrimdışı Abdullah

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan -1500
  • qwqwqw
    • Profili Görüntüle
    • Onehost.net
Rakiplerimize Karşı Hazırız"
« Yanıtla #1 : 25 Haziran 2007, 14:04:42 »
bilgi için saol  ;)