Gönderen Konu: Roberto Carlos İmzaladı  (Okunma sayısı 581 defa)

Çevrimdışı m3t3d1nh0

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 9028
  • olm kişisel mesajdan sanane
    • MSN Messenger - m3t3_d1nh0@windowslive.com
    • Profili Görüntüle
Roberto Carlos İmzaladı
« : 20 Haziran 2007, 00:36:03 »
Roberto Carlos İmzaladı

Fenerbahçemiz`in yeni transferi Carlos imzayı attı. Sabah Acıbadem Hastanesi`nde sağlık kontrolünden geçtikten sonra Faruk Ilgaz Tesisleri`ne gelen Carlos, burada Volkan Ballı ile kahvaltı etti ve taraftarlara bol bol imza dağıttı.

Daha sonra stada gelen ve kısa süre saha içinde gezen Carlos, daha sonra kulüp binasına gelerek Aziz Yıldırım`la buluştu. Burada kendisine Fenerbahçe Kartı, 100. yıl telefonu ve 100.yıl saati hediye edilen Brezilyalı yıldız, hediyeler ile kameralara poz verdi.

-"FUTBOLU FENERBAHÇE`DE BIRAKACAĞIM"-
Carlos, daha sonra Fenerbahçe müzesini gezerek, burada mikrofonlara önemli açıklamalar yaptı. Yıldız futbolcu 4-5 sene burada olmak ve futbolu Fenerbahçe`de bırakmak istediğini açıkladı.

Carlos şunları söyledi;
"Real Madrid`de yaşadığım şampiyonluk ve buraya gelmekten ötürü çok mutluyum. Umarım İspanya`daki şampiyonluğu burada da yaşarım. İki sezon önce Fenerbahçe`ye gelmek istedim ama hocamın bırakmaması nedeniyle gelememiştim. Eğer o zaman gelseydim bu sene şampiyonluğu berabere kutluyor olabilirdik. Burayı seçme nedenim bu kulübün Türkiye`nin en büyük camiası olması. Şartları ve sundukları mükemel. Burada gördüğüm ilgi için de teşekkür ederim. Fenerbahçe ile 2+1 yıllık sözleşmem var. Ama burada 4-5 sene daha futbol oynamak ve futbolu Fenerbahçe`de bırakmak istiyorum. Real Madrid`den son dönemde Ronaldo, Figo, Becham ve son olarak ben ayrıldık. Tecrübeli ve genç oyuncular birleşirse başarı gelir. Umarım Fenerbahçe`de bunu yaşayarak önemli başarılara imza atacağız."

-MUHTEŞEM TÖREN-
Daha sonra kulüp binasından çıkarak Saracoğlu Stadı`nın saha kenarına kurulan özel platforma giden yıldız futbolcumuz, taraftarların tezahüratları ile karşılandı. Burada sarı lacivertli taraftarlar, yıldız futbolcuyla tanıştılar.

Saraçoğlu Stadı`nın maç gününü anımsattığı muhteşem törende dev basın ordusu yer aldı.

Stada ilk olarak Aziz Yıldırım`la birlikte gelerek taraftarları selamlayan yıldız futbolcu "I love you Carlos" tezahüratları ile karşılandı. Carlos daha sonra Fenerbahçe formasını giymek için soyunma odasına gitti.

Geldiğinde ise büyük alkışlar eşliğinde taraftarları selamladı. Platform önünde uzun süre taraftarı izleyen Carlos`un şaşkınlığı da kameralara yansıdı.

Daha sonra Carlos, Başkan Aziz Yıldırım ve Asbaşkan Murat Özaydınlı ile birlikte imzayı atacağı masaya oturdu.

-YILDIRIM`IN GURURU-
Burada Aziz Yıldırım da taraftarlar ile birlikte tezahürat yaptıktan sonra sözü devraldı ve şunları söyledi;

"Fenerbahçe ilklere imza atar burada ilklere imza atıyoruz. Böyle bir oyuncuya getirmenin gururunu yaşayarak büyük bir transfere imza atmış bulunuyoruz. Dünyanın en büyük takımlarından Real Madrid`de oynarken hiçbir düşüncesi olmadan Fenerbahçe`de oynamayı kabul eden Carlos`a teşekkür ediyorum. 1,5 yıl önce ;Murat Özaydınlı`ya teklifimizi kabul edip gelme sözü verdi ama hocasının bırakmaması nedeniyle gelemedi. 1,5 yıl geçmiş olmasına rağmen vermiş olduğu söz ile Fenerbahçe`de oynamayı kabul etmiştir. Yabancı hakkının açılması ile alacağımız diğer oyuncularla artık Fenerbahçe Avrupa`da başarı yakalamak için yola çıktık. Biz Fenerbahçeli olmak isteyen Fenerbahçeli olan futbolcularla yola devam edeceğiz. Ama bizden ayrılan kim olursa olsun, bu kulübe emeği geçen herkesi saygıyla anacağız. Kötüleme yapmayacağıoz. Fenerbahçe büyüklüğü budur. Bu büyüklük burada hepinizin gözü önündedir. Burada bir ilki yapıyoruz. Stadın içinde imza töreni yapıyoruz. İnşallah bütün oyuncularımıza bunu yapacağpız. Carlos`un kariyerini söylemşiyorum. Dünya bunu bilşiyor ve şuan takip ediyor. Ama karakterli bir oyuncuyu almanın mutluluğunu yaşıyorum. Carlos birikimini genç oyuncularımıza aktaracaktır."

Aziz Yıldırım ayrıca "Roberto Carlos`un gelmesi için Dino Pasaliç`in de katkısı çok oldu. Ona da teşekkür ediyoruz" dedi.

-CARLOS: "UEFA KUPASINI ALACAĞIZ"-
Yıldırım`dan sonra sözü alan Carlos büyük tezahürat eşliğinde şunları söyledi;
"Bu formayı giydiğim için gerçekten çok gururluyum. Burada bulunacağım seneler içerisinde bütün kupalara talibiz. Geçen senki mutluluğunuzu kat kat attırmak ve bu forma ile UEFA Kupası`nı kazanmak istiyorum. Öncelikle Başkanımıza ve Murat bey`e çok teşekkür ediyorum. Aynı şekilde teknik ekibimize ve diğer fubolcularımıza da. Bu başarıları devam ettirmek için elimizden geleni yapacağız. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Umarım çok başarılı sezonlar geçireceğiz."

Daha sonra da Türkçe olarak "En büyük Fenerbahçe, şampiyon Fenerbahçe" diyen Carlos büyük bir alkış topladı.

-İMZAYI DA ATTI-
Konuşmaların ardından Carlos alkışlar eşiliğinde imzayı da attı. Basın mensuplarına poz da veren Carlos taraftar önünde topla gösteri yapmaya gitti. Burada sempatik hareketleri ile büyük ilgi gören Carlos, taraftarlara top dağıttı.

-"TÖRENDE TARAFTAR ŞOV-
Törene katılan Fenerbahçeli taraftarlar tezahüratları ile sıkça Aziz yıldırım ve Carlos`un konuşmasını keserken, Başkan Aziz Yıldırım`a "Büyük başkan", "Bu taraftar sizinle gurur duyuyor" diye tezahüratta bulundu. Taraftarlar ezeli rakiplerine ise "Kıskananlar çatlasın" tazahüratı ile nispet yaptılar.

Taraftarların imza töreni öncesi tepkisini alan isim ise; Beşiktaş`a transfer olan Rüştü oldu. Rüştü hakkında birçok olumsuz tezahüratın yapıldığı törende, taraftarlar "Rüştü Kadıköy`e nasıl gelecek" şeklinde bağırdı.

Bu arada geçtiğimiz günlerde Türkiye şampiyonu olan Fenerbahçe`nin küçük bayan ve erkek basketbol takımları da imza töreninde yer aldı. Onlar da Carlos imza töreni için yeniden platforma geldiğinde yıldız futbolcuya sarılarak fotoğraf çektirdiler.

Çevrimdışı LeGeND-MæN

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 1937
  • Mangal Yürekli Adam
    • Profili Görüntüle
Ynt: Roberto Carlos İmzaladı
« Yanıtla #1 : 20 Haziran 2007, 12:45:35 »
paylaşım için sağol
tarz yaratmak için Ağır Abi OLma!! Ağır Abi Dediğin Sevdimi Tam Sever Giydiğini herkez Beğenir, Saygısı Sonsuz Sevgisi Ebedi Olur..

DAĞLARINA DARGIMIM YAR...

Çevrimdışı DeViL

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 2621
  • ultrAslan
    • AOL Instant Messenger - uA
    • Yahoo Instant Messenger  - Pc-co
    • Profili Görüntüle
Roberto Carlos İmzaladı
« Yanıtla #2 : 23 Haziran 2007, 22:17:18 »
paylaşımın için teşekürler

Çevrimdışı Abdullah