Gönderen Konu: Roberto Carlos sözü  (Okunma sayısı 491 defa)

Çevrimdışı XeLL

• Osc Yönetici
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan 351
    • Profili Görüntüle
Roberto Carlos sözü
« : 08 Haziran 2008, 01:15:29 »
Ülkesinde tedavisini sürdüren yıldız futbolcudan Sarı-Lacivertli taraftarlara mesaj var: "Fenerbahçe'ye vereceğim daha çok şey var. Sezon başlayana kadar sabredin ve bana inanın"
5.6.2008

‘Hızla iyileşiyorum’
Tartışmasının dünya futbolunun gelmiş geçmiş en büyük solaklarının başında geliyor Roberto Carlos... Fenerbahçe’ye transfer olması ‘bomba’ olarak nitelendirildi. Dünyanın gözü bir anda Fenerbahçe’ye çevrildi. İyi de başlamıştı ünlü oyuncu. Ancak sezonun son bölümünde sakatlandı ve takımının final maçlarında yer alamadı. Sonra tedavisi için ülkesine gitti Brezilyalı futbolcu. Sol dizindeki sakatlığının hızla iyileştiğini belirten Carlos, Sarı-Lacivertli taraftarlara bir mesaj gönderdi.

‘Operasyon geçirdim’
Ünlü futbolcu, “Kamp dönemine yüzde yüz hazır bir şekilde girmek ve taraftarların önüne çıkmak için sabırsızlanıyorum. Kulübüme verebileceği daha çok şey olduğunu biliyorum. Taraftarlarımız da buna inansın ve sabırlı olsun. Burada sakatlığımla ilgili küçük bir operasyon geçirdim. Kolumdan alınan kan, sakat olan sol bacağıma enjekte edildi. Doktorlar, bu operasyonun iyileşme sürecini hızlandıracağını söyledi. Ben de bundan mutlu oldum. En kısa sürede kavuşacağız” ifadelerini kullandı.