Gönderen Konu: "Rüyalarımdan birini gerçekleştirdim"  (Okunma sayısı 290 defa)

Çevrimdışı Hamza

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan 13008
  • Dünyanın En Çok Mesaj Gönderen Üyesi :))
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
"Rüyalarımdan birini gerçekleştirdim"
« : 09 Kasım 2007, 23:29:58 »
"Rüyalarımdan birini gerçekleştirdim"

Şampiyonlar Ligi G Grubu'nda yaptığı 4 maçtaki etkili performansı, istatistiklerine de yansıdı.

Grupta yaptığı karşılaşmalarda rakiplerine adeta kaleyi göstermeyen sarı-lacivertlilerin, kaleyi bulan toplam 24 şutuna, rakipleri 8 şutla karşılık verdi. Gruptaki ilk maçında FC Inter'i Kadıköy'de 1-0 yenen sarı-lacivertli ekip, rakip kaleyi bulan 7 şutuna karşılık kalesinde 2 gollük şut gördü. CSKA Moskova deplasmanında grubun 2. maçında rakibinin kalesine isabetli 8 şut atan Fenerbahçe, kendi kalesinde 3 şuta izin verdi. PSV Eindhoven önünde deplasmanda ise rakibine gollük şut attırmayan sarı-lacivertliler 1 isabetli şutla yetindi. Son olarak PSV Eindhoven ile dün akşam Kadıköy'de yaptığı maçta rakip kaleye 8 gol vuruşu yapan Fenerbahçe, kalesinde 3 şut gördü.

Bu arada Brezilyalı futbolcu Roberto Carlos, PSV Eindhoven maçı ile birlikte kariyerinin 111. Şampiyonlar Ligi karşılaşmasına çıktı.

Dünyaca ünlü yıldız Şampiyonlar Ligi'nde bu kadar yüksek bir maç sayısına ulaşmanın kendisine büyük mutluluk verdiğini söyledi. Carlos, yaptığı açıklamada "Dün oynadığımız PSV maçı ile birlikte kariyerimdeki 111. maçıma çıkmış oldum. Bu birçok futbolcuya kısmet olmayacak bir başarı. Bu benim için mutluluk verici. Futbola devam ettiğim müddetçe bu sayı günden güne artacaktır" dedi.

Öte yandan Şampiyonlar Ligi'nde ilk kez ilk 11'de forma giyen Colin Kazım, "Şampiyonlar Ligi'nde oynayarak rüyalarımdan birini gerçekleştirdim" dedi.

UEFA, Fenerbahçe'nin, Avurupa Şampiyonlar Ligi (G) Grubu'nda dün akşam PSV Eindhooven'e karşı aldığı galibiyetin ardından Colin Kazım ile yaptığı röportajı internet sayfasında yayımladı. Colin Kazım'ın, kuzeninin cenazesinin kalktığı gün Eindhooven'e karşı forma giydiğini belirten UEFA, İngiltere doğumlu futbolcunun, "İstanbul'da kalıp maça çıkmaya karar verdim. Beni tanıyan herkes, Şampiyonlar Ligi'nde oynamayı ne kadar çok istediğini bilir. Dün forma giyerek rüyalarımdan birini gerçekleştirdim" şeklindeki açıklamasına yer verdi. Takım savunmasının önemine değinen Kazım, dünkü maçta da çok iyi savunma yaptıklarını belirtti. Colin Kazım, takımındaki tüm futbolcuların kaliteli olduğunu ifade etti.

Fenerbahçe'nin PSV Eindhoven'i 2-0 yendiği maçın kahramanlarından olan Collin Kazım'ın büyük bir fedekarlık yaparak maça çıktığı öğrenildi. Genç oyuncunun çok yakın olduğu iyi yakın arkadaşını 10 gün içinde kaybettiği, bu acısına rağmen karşılaşmada görev alarak, galibiyetin en önemli oyuncularından olması takdir topladı. Sarı lacivertli futbolcunun yakın arkadaşlarından birinin 10 gün önce bıçaklanarak, diğerinin ise bugün yaşadığı hastalık nedeniyle hayatını kaybettiği bildirildi. Karşılaşma öncesinde de Kazım'ın yaşadıklarından kimsenin haberi olmadığı ifade edildi.

Kaynak: DHA