Gönderen Konu: "Sadece Alex ümit verdi"  (Okunma sayısı 367 defa)

Çevrimdışı LeGeND-MæN

  • 1. SINIF ÜYE
  • *****
  • İleti: 25.719
  • Puan 1937
  • Cinsiyet: Bay
  • Mangal Yürekli Adam
    • Profili Görüntüle
"Sadece Alex ümit verdi"
« : 10 Mart 2007, 22:39:22 »
"Sadece Alex ümit verdi"

Superspor.com yazarı Gürcan Bilgiç, F.Bahçe'nin aldığı 3 puanın önemli olduğuna değinirken, kazanılan puanların da kimseyi aldatmaması gerektiğini söyledi.

F.Bahçe'nin Konyaspor karşısında farklı oynamadığını ifade eden Bilgiç, "Maçın kırılma noktası Alex'in 45. dakikada attığı goldü. Bu gole kadar güvenini Kaybetmeye başlamış bir F.Bahçe varken, 2. yarı daha rahat sorumlu ve etkili oynadılar. Bu maçtan alınacak 3 puan çok önemliydi. G.Saray ve Beşiktaş'ın puan kaybedilebileceği bir haftada kazanılan maç ve 3 puan çok kritik. Ancak ilerisi için Alex dışında ümit veren hiç bir gelişme yoktu" dedi.
tarz yaratmak için Ağır Abi OLma!! Ağır Abi Dediğin Sevdimi Tam Sever Giydiğini herkez Beğenir, Saygısı Sonsuz Sevgisi Ebedi Olur..

DAĞLARINA DARGIMIM YAR...



Çevrimdışı Abdullah

  • Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • ********
  • İleti: 41.478
  • Puan -1500
  • Cinsiyet: Bay
  • qwqwqw
    • Profili Görüntüle
    • Onehost.net
"Sadece Alex ümit verdi"
« Yanıtla #1 : 25 Haziran 2007, 15:59:55 »
bilgi için saol kardes