Gönderen Konu: Şampiyonluğu anlattılar  (Okunma sayısı 336 defa)

Çevrimdışı N0RM

• 2. SINIF UYE
  • Puan 310
  • Narq0z
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
Şampiyonluğu anlattılar
« : 24 Mayıs 2008, 19:47:57 »
Şampiyonluğu anlattılar

Aroma Erkekler Voleybol Ligi'ni şampiyon olarak tamamlayan ve bu sezon Voleybol Erkekler Türkiye Kupası'nı da kazanan Fenerbahçe Erkek Voleybol Takımımız, şampiyonluğun hikayesini FB TV'de yayınlanan özel bir programda anlattı.
FB TV'de yayınlanan "Gündem" programına Voleyboldan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Hakan Dinçay, Voleybol Erkek Takımı Teknik Direktörü Demeter Györgyr, takımımızın teknik ve idari kadrosuyla oyuncuları, kazandıkları kupalarla birlikte katıldı. Hakan Dinçay, "100. yılımızda her şubemizden şampiyonluklar geldi ama, voleyboldan gelmemişti. Bizim bu yıl sözümüz vardı ve bunu gerçekleştirdik. Bu sonuç, 4-5 yıl önce Başkanımızın amatör şubelerde başlattığı yatırımların sonucudur. Geçen yıl ikinci olmuştuk. Ne mutlu ki, bu yıl şampiyon olduk. Kızlarda da finale çıktık ama olmadı. Emeği geçen herkese, malzemecisinden oyuncusuna kadar herkese Başkanımız ve yönetim kurulumuz adına teşekkür ediyorum. Arzu ettik ve başardık" diye konuştu. Takımımızın Teknik Direktörü Demeter Györgyr ise, "Çok mutluyuz. Seyircimizle birlikte her şey dört dörtlük oldu" diye konuştu.Takımımızın Yardımcı Antrenörü Tunç Tunçel ise, bu yıl takımda mükemmel bir uyumun olduğunu bunun da başarıları getirdiğini söyledi. Daha sonra programda tüm oyuncularımız tek tek söz alıp, sezon değerlendirmesi yaparak, şampiyonluğun hikayesini anlattı.
Voleybol Erkek Takımımızdan sonra Aroma Bayanlar Voleybol Ligi'ni ikinci sırada tamamlayan Fenerbahçe Bayan Voleybol Takımımızın teknik ve idari kadrosuyla, oyuncuları da programa katılarak sezon değerlendirmesinde bulundu.