Gönderen Konu: "Şampiyonluk son haftaya kalmaz"  (Okunma sayısı 408 defa)

Çevrimdışı LeGeND-MæN

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 1937
  • Mangal Yürekli Adam
    • Profili Görüntüle
"Şampiyonluk son haftaya kalmaz"
« : 14 Mart 2007, 12:54:20 »

Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımı'nın milli oyuncusu İbrahim Kutluay, Beko Basketbol Ligi'nde bu sezon şampiyon olacaklarını iddia etti.

Sarı-lacivertli taraftarların internet sitesi antu.com'da röportajı yayınlanan İbrahim Kutluay, şampiyonluğu yakalayacak güçte ve deneyimde oyunculardan kurulu bir ekip olduklarını vurgulayarak, şampiyonluk yarışıyla ilgili bir soruya şu yanıtı verdi:

''Şampiyon olacağız. Ben bunun başka bir yolu olduğuna inanmıyorum. Tüm oyuncular olarak bunu başaracak güçte olduğumuzu düşünüyoruz. Yeterli tecrübeye sahibiz. Sezonda oynadığınız maçların şampiyonlukta çok büyük etkisi olmuyor. Önemli olan oyuncunun play-off'taki maçları kazanacağına inanması, kafa olarak hazır olması ve taraftarın bize destek olması. Biz zaten bu tecrübeye, bu motivasyona sahibiz. Dolayısıyla ben play-off'ta tüm takım olarak, aynı hedefe kilitlenen ve aynı şeyi düşünen oyunculardan oluşan bir takım olarak, şampiyonluğa ulaşacağımıza inanıyorum. Takım arkadaşlarımdan aldığım güven beni bu şekilde konuşturuyor. Dediğim gibi inşallah play-off'larda Fenerbahçe taraftarının desteğiyle beraber şampiyonluğun en büyük favorisi biziz.

Bunu başarmak tabii ki kolay olmayacak. Karşımızda Efes Pilsen gibi senelerden beri şampiyonluğa oynayan bir kulüp var. Bu sene çok iyi bir kadro kuran ve iyi basketbol oynayan bir Türk Telekom var. Bunların arasından sıyrılıp şampiyon olmak kolay değil ama önemli olan zoru başarıp şampiyon olmak zaten. O yüzden ben bunu başaracağımız inancındayım.''

FUTBOL TAKIMI

Milli basketbolcu, Fenerbahçe Futbol Takımı'nın da bu sezon Turkcell Süper Lig'de şampiyon olacağını savunarak, ''Geçen sezon şampiyonluğu son maça bırakmamamız gerekiyordu. Maalesef son maçta kaybettik ama bence bu sene son maça kalmadan şampiyon olacağız'' dedi.

Fenerbahçe Futbol Takımı'nın son haftalarda iyi oynamadığı görüşüne kendisinin de katıldığını anlatan deneyimli basketbolcu, şunları kaydetti:

''Ama şöyle bir gerçek var ki, 6 puan da öndeyiz. Galatasaray'ın 7 puan önündeyiz. Zorlu maçlarımız var ama ben bu zorlu maçlardan korkmuyorum. Çünkü ben futbolcularımızın zor maçlarda daha iyi futbol oynadığını düşünüyorum. Örneğin deplasmanda Beşiktaş ve Galatasaray ile oynayacağız. Bu maçlardan rahatlıkla puan ya da puanlarla ayrılacağımız inancındayım. Zor bir dönem geçirdik. Bu zor dönemlerde mutlaka taraftarın her şartta takıma destek olmaları gerekiyor. 100. yılda şampiyonluğa giden yolda, kötü de oynasak, puan da kaybetsek, taraftarımızın takıma sonuna kadar destek olması gerekiyor. Ama bunun karşılığında da sahaya çıkan futbolcularımızın, bunun bilincinde olup, sonuna kadar mücadele etmeleri gerektiğini düşünüyorum. Eğer taraftar desteğini esirgemezse, futbolcu arkadaşlarımız da bu bilinçte olursa, bu sene şampiyonluk kolay gelir diye düşünüyorum. Çünkü önümüzdeki maçlarda hem daha iyi oynayıp hem de kazanacağımıza inanıyorum. Bu yıl şampiyonluğa inanıyorum. Geçen sene çok şanssız bir şekilde kaybettik. Son maça bırakmamamız gerekiyordu. Maalesef son maçta kaybettik ama bence bu sene son maça kalmadan şampiyon olacağız.''

TARAFTARA MESAJ

Röportajında sarı-lacivertli taraftarlara da seslenen İbrahim Kutluay, her branştaki şampiyonluklar için taraftar desteğinin önemine değindi.

Fenerbahçe Ülkerli oyuncu şunları kaydetti:

''Kendimi zaman zaman futbolcu olarak da basketbolcu olarak da taraftar olarak da görüyorum. Çünkü ben çok küçük yaşlardan beri bu kulüpte yetiştim. Dolayısıyla taraftara mesajım, her türlü şartta destek olmalarıdır. Şunu bilmeliler ki, sahada oynayan her Fenerbahçeli sporcu, herkesten çok kazanmak ister. Hiçbir sporcu kötü oynamak için sahaya çıkmaz. Tabii ki her sporcunun iyi ve kötü dönemleri olur. Özellikle kötü geçen dönemlerde sporcular daha çok destek beklerler. Fenerbahçe taraftarının bunun bilincinde olduğunu düşünüyorum. Şu zorlu dönemde, hem futbolda hem basketbolda ve tüm branşlarda kalan tüm maçlarda sporcu arkadaşlara destek olsunlar. Bizleri motive etsinler. Biz sahada Fenerbahçe formasını giydiğimizin bilincindeyiz ve buna göre mücadele edeceğiz. Bu önemli dönemde hep birlik olalım, birbirimize destek olalım. Taraftarlar bize, biz taraftarlara, yönetim bize destek olalım ve bu zor dönemleri aşıp, her branşta şampiyon olalım.''
tarz yaratmak için Ağır Abi OLma!! Ağır Abi Dediğin Sevdimi Tam Sever Giydiğini herkez Beğenir, Saygısı Sonsuz Sevgisi Ebedi Olur..

DAĞLARINA DARGIMIM YAR...

Çevrimdışı Abdullah

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan -1500
  • qwqwqw
    • Profili Görüntüle
    • Onehost.net
« Yanıtla #1 : 25 Haziran 2007, 16:03:42 »
bilgi için saol kardes