Gönderen Konu: Semih attı ya!  (Okunma sayısı 493 defa)

Çevrimdışı win

• Osc Çizik Üye

• 2. SINIF UYE
  • *
  • Puan 650
  • OSC BY WİN
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
Semih attı ya!
« : 09 Ağustos 2008, 11:29:54 »
Semih attı ya!

Okçu: Semih 4 gol attı ve F.Bahçe kazandı. Önemli olan bu! Ben de yakında gollerimi sıralayacağım....

ACELEYE GEREK YOK
Hazırlık maçlarındaki performansının aksine, MTK Budapeşte ile oynanan iki karşılaşmada da "düşündüren" bir grafik sergileyen Daniel Güiza, hakkında olumsuz eleştiri yapılması için henüz çok erken olduğunu söyledi. İspanyol bombacı, "Golcüler gol atarlarsa süperdir, atamazlarsa hep soru işaretlerinden 
bahsedilir. Bunu anlayışla karşılayabilirim. Ama acele edilmesin" şeklinde konuştu.

FUTBOL EKİP İŞİDİR
MTK maçlarına taraftara kendini göstermek için "gol atma" önyargısıyla gergin çıktığını, bunun da performansını etkilediğini kaydeden Güiza, "Futbol bir ekip oyunudur, ben gol atamadım ama takım arkadaşım Semih 4 gol attı. Önemli olan takımın kazanmasıdır. Ben kalitemi biliyorum, rakamlarım da ortada. Yakında gollerimi sıralacağım, kimse merak etmesin" açıklamasını yaptı.
Semih attı ya!

Okçu: Semih 4 gol attı ve F.Bahçe kazandı. Önemli olan bu! Ben de yakında gollerimi sıralayacağım....

ACELEYE GEREK YOK
Hazırlık maçlarındaki performansının aksine, MTK Budapeşte ile oynanan iki karşılaşmada da "düşündüren" bir grafik sergileyen Daniel Güiza, hakkında olumsuz eleştiri yapılması için henüz çok erken olduğunu söyledi. İspanyol bombacı, "Golcüler gol atarlarsa süperdir, atamazlarsa hep soru işaretlerinden 
bahsedilir. Bunu anlayışla karşılayabilirim. Ama acele edilmesin" şeklinde konuştu.

FUTBOL EKİP İŞİDİR
MTK maçlarına taraftara kendini göstermek için "gol atma" önyargısıyla gergin çıktığını, bunun da performansını etkilediğini kaydeden Güiza, "Futbol bir ekip oyunudur, ben gol atamadım ama takım arkadaşım Semih 4 gol attı. Önemli olan takımın kazanmasıdır. Ben kalitemi biliyorum, rakamlarım da ortada. Yakında gollerimi sıralacağım, kimse merak etmesin" açıklamasını yaptı.
El uso de una camisa del fuego en un lado de ti .. E incluso ..
De tierras rurales en la olla .. Ya nervioso yo ..
Una era un medio y soy ..
bits no mis problemas, sé que este caso terminará conmigo ..

[ İspanyolca olduğu için kendi tercümemdir.İzinsiz kullanmayınız..]

wiN ~Her hakkım saklıdır

Çevrimdışı Saw

• 2. SINIF UYE
  • Puan 1000
  • | |......S€N! S€V!Y0RUM......| |
    • Profili Görüntüle
Semih attı ya!
« Yanıtla #1 : 09 Ağustos 2008, 13:49:35 »
Teşekkürler...

Çevrimdışı black_wampir

• 4.SINIF UYE