Gönderen Konu: Semih çok 'ŞEN'türk!..  (Okunma sayısı 453 defa)

Çevrimdışı LeGeND-MæN

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 1937
  • Mangal Yürekli Adam
    • Profili Görüntüle
Semih çok 'ŞEN'türk!..
« : 01 Haziran 2007, 21:15:02 »
Semih çok 'ŞEN'türk!..

Fenerbahçe’de 8. sezonunu yaşayan Semih Şentürk, bu sürede tam 4 kez şampiyonluk kupasını kaldırdı. Yani ondan mutlusu yok gibi. Şu günlerde ise mutluluğunu katlamaya hazırlanıyor başarılı oyuncu. Çünkü yakın bir zamanda baba olcak. Eşi Pınar’la birlikte Fenerium’a giderek, doğacak kızı Naz’a eşyalar alan Semih’in mutluluğu gözlerinden okunuyordu. Alışveriş yaparken sorularımızı yanıtlayan golcü oyuncu, birbirinden çarpıcı sözler sarfetti. İşte Semih, işte söyledikleri:

Kimler geldi, kimler geçti

“Alex, bana sürekli olarak, ‘Ben hoca olsam, seni mutlaka oynatırım’ diyor. Ama değil ve ben, bir türlü oynayamıyorum. Şöyle üst üste 5-10 maç oynayamadım. Türkiye’de Fenerbahçe’den başka takımda oynamam. Birçok futbolcu gelip geçti ama ben hâlâ Fenerbahçe’deyim. Kimler gelip geçmemiş ki; Boliç, Baliç, Moldovan, Anderson, Hooijdonk, Rapajc, Serhat, Oktay, Revivo ilk aklıma gelenler. Alex bana göre takımda kalacak. Kendisi de kalmak istiyor. Sadece hak ettiği ücreti almak amacında. Maddi açıdan bazı sorunlar var. Çok yetenekli bir oyuncu. Fenerbahçe’nin beyni diyebilirim. İnşallah kalır. Tuncay çok samimi arkadaşım. Çok yetenekli bir oyuncu. Bana göre, iyi bir teklif gelirse, artık gitme zamanı. Genç diye anılmak güzel bir şey. Bakarsanız Tuncay’la aynı yaştayım. Ama bana genç diyorlar. Genç diye anılınca, tecrübesiz gibi gözüküyorsun. O yüzden taraftar sabredemiyor. 4-5 maç arka arkaya ilk 11’de oynayamadım. Artık genç Semih’in kim olduğunu göstermek istiyorum. 6 sezonda toplam 90 maç oynamışım. Bu, çok az bir rakam. Önümüzdeki sezon çok daha başarılı olup, forma giymek istiyorum. Bu yüzden çalışmalara erken başlayacağım. Artık bir şeyleri kanıtlamalıyım. Çünkü seneye son yılım. Bazı maçlara hareketlilik getirdim, ‘nöbetçi golcü’ benzetmesi yine devam etti. Kupada 7 golle kral oldum. Frankfurt maçında çok kritik bir gol attım. Geçen sene çok daha fazla şans bulmuştum. 8 yılda 4 şampiyonluk gördüm. Çok mutluluk verici. Devamlı oynasam, daha büyük katkılarım olsa, çok daha mutlu olurdum. Geçen sene şanssız bir şekilde şampiyonluğu kaybettikten sonra bu kadar kısa sürede toparlamamız bile başarı. Geçen sene o travmayı yaşayanların çoğu da takımdaydı. Başkanımız, sezon başı konuşmalarında şampiyon olacağımızı ve bize güvendiğini söylemişti.

Ümit abi adam gibi adamdır

Açıkçası bizi o kamçıladı. Denizlispor’la berabere kaldığımızda bile inancımız kaybolmadı. Beşiktaş’ı İnönü’de yeneceğimize emindik ve kazandık. Zico, kendini kanıtlamış, karakterli, futbolcularla diyaloğu çok iyi olan bir hoca. Bizimle arkadaş gibi. Ümit abi çok iyi bir insan. Adam gibi adamdır. Her türlü konuda bize yardımcı oldu. Umarım Köln’de başarılı olur. Kezman kendini kanıtlamış bir oyuncu. Deivid de kaliteli ve yetenekli bir golcü. İkisi de kritik gollere imza attı. Ama uyum sürecini çabuk atlatamadılar. Bu sene olmaması gereken olaylar yaşandı. Bunda herkes hatalı. Ortam çok gerildi. Bütün kulüplerin bir araya gelip, buna çözüm bulması gerekiyor.
tarz yaratmak için Ağır Abi OLma!! Ağır Abi Dediğin Sevdimi Tam Sever Giydiğini herkez Beğenir, Saygısı Sonsuz Sevgisi Ebedi Olur..

DAĞLARINA DARGIMIM YAR...

Çevrimdışı Abdullah

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan -1500
  • qwqwqw
    • Profili Görüntüle
    • Onehost.net
Semih çok 'ŞEN'türk!..
« Yanıtla #1 : 25 Haziran 2007, 18:09:10 »
bilgi için saol kardes

Çevrimdışı Force23