Gönderen Konu: Serdar için ‘Vefa’ semt adı değilmiş  (Okunma sayısı 425 defa)

Çevrimdışı N0RM

• 2. SINIF UYE
  • Puan 310
  • Narq0z
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
Serdar için ‘Vefa’ semt adı değilmiş
« : 02 Temmuz 2007, 14:10:51 »
Hepimizi motive ediyordu’
Geçen sezona 3. kaleci olarak başlayıp, 1. kaleci olarak tamamlayan Serdar Kulbilge, iyi sporculuğunun yanısıra, vefalı biri olduğunu da ortaya koydu. Bir gazetede Rüştü’yü hedef alarak, kendi ağzından yazılan, “Son iki şampiyonlukta Volkan ve ben vardık” sözlerinin gerçeği yansıtmadığını açıklayan genç file bekçisi, “Rüştü ağabeyin, sakatlığı yüzünden kadroda olmamasına karşın, maç günleri sadece beni değil, tüm takımı ateşlediğini bütün Fenerbahçe oyuncuları biliyor” dedi.

‘Samandıra’yı özlemişim’
Serdar, “Kendisi bugün takımdan ayrılmış olabilir ama burada olduğu sürece gerek şampiyonluğumuz gerek hepimizin motivasyonu adına herşeyi yapmıştır” diye konuştu. Bu arada çalışmalara takımdan erken başlayan başarılı kaleci, uzun bir tatil yaptığını kaydederek, şunları söyledi: “Samandıra’yı özlemişim. Bu sezon da Volkan’la büyük bir rekabet içine gireceğiz. Kaleyi kimin koruyacağına hocamız karar verecek. Ayrıca Roberto Carlos gibi bir yıldızla aynı takımda olmak gurur verici

Çevrimdışı LeGeND-MæN

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 1937
  • Mangal Yürekli Adam
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #1 : 02 Temmuz 2007, 14:32:05 »
hepsini verdim emre ama yinede sağol biraz daha dikkatli olursan sevinirim
tarz yaratmak için Ağır Abi OLma!! Ağır Abi Dediğin Sevdimi Tam Sever Giydiğini herkez Beğenir, Saygısı Sonsuz Sevgisi Ebedi Olur..

DAĞLARINA DARGIMIM YAR...

Çevrimdışı Force23

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 334
  • !!ƒяєєѕтуℓєя!!
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 19 Ağustos 2007, 09:44:54 »
Paylaşım için teşekkürler
Only God Can Judge Me !!
They''ll Never Take Me Alive