Gönderen Konu: Serkan ve Mehmet'ten G.Saray yalanlaması  (Okunma sayısı 526 defa)

Çevrimdışı alex_20

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan 6
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
Serkan ve Mehmet'ten G.Saray yalanlaması
« : 02 Ekim 2006, 21:10:22 »

Fenerbahçeli futbolcu Serkan Balcı, Fenerbahçe'de mutlu olduğunu ve ayrılmak gibi bir düşüncesinin olmadığını belirterek, "Fenerbahçe'nin kadrosunda olmak benim için büyük bir onur. Fenerbahçe benim için bir tutku, bir yaşam biçimi. Formumu geliştirerek ilk 11'de yerimi almak istiyorum" dedi.
"FORMUMU GELİŞTİREREK İLK 11'DE YERİMİ ALMAK İSTİYORUM"
Sarı-lacivertli futbolcu Serkan Balcı yaptığı açıklamada, kendisi hakkında Galatasaray'a gideceği şeklinde basında yer alan haberleri yalanladı. Fenerbahçe'de mutlu olduğunu belirten Serkan Balcı, "Dünkü mağlubiyetin ardından gazeteler nasıl felaket senaryoları ve komplo teorileri uyduracaklarını şaşırdılar. Kendi hayal dünyalarında Fenerbahçe ile ilgili olmadık şeyleri oldu gibi gösterip, ortalığı ve taraftarımızın kafasını karıştırmaktan başka bir şey yapmıyorlar. Benim gitmek istediğim yazılmış. Ben Fenerbahçe'de mutluyum. Fenerbahçe'nin kadrosunda olmak büyük bir onur benim için. Formumu geliştirerek ilk 11'de yerimi almak istiyorum. Yeni bir hocamız var, bu da yeni bir sistem demek. Hepimiz adaptasyonumuzu yavaş yavaş tamamlıyoruz" ifadelerini kullandı.
"FENERBAHÇE BENİM İÇİN BİR TUTKU, BİR YAŞAM BİÇİMİ"
Fenerbahçe'nin kendisi için bir tutku, bir yaşam biçimi olduğunu belirten Serkan Balcı, "Fenerbahçe'den ayrılmak gibi bir durumum söz konusu değil. Bu tamamen Fenerbahçe'yi karıştırmak ve Fenerbahçe'den çıkar sağlamak isteyen insanların uydurmaları. Taraftarımız bu tip yalan haberlere inanmaz ve inanmayacaktır. Çünkü gönül vermeyen hiç kimse Fenerbahçe'nin birbiri olan kenetlenmesini bilemez" diye konuştu.
"MEHMET YOZGATLI'NIN AYRILMAK İSTEDİĞİ YALAN"
Öte yandan, sarı-lacivertli oyuncu Mehmet Yozgatlı'nın menajeri Haluk Canatar da, Mehmet Yozgatlı'nın Fenerbahçe'den ayrılmak istediği yönündeki haberlerin doğru olmadığını belirterek, "Fenerbahçe sözleşmesini uzatmak istediği takdirde her an uzatabiliriz" dedi. Mehmet Yozgatlı'nın Teknik Direktör Zico ile 'Niye oynatmıyorsun' diye bir görüşmesinin kesinlikle olmadığını vurgulayan Haluk Canatar, "Mehmet Yozgatlı, 'Fenerbahçe'nin 100. yıl kadrosunda oynamamak da oynamak kadar büyük bir şereftir' diyor. Mehmet Yozgatlı'nın ayrılmak istediği yönündeki haberler asılsız" dedi.
Mehmet Yozgatlı'nın UEFA Kupası 1. tur rövanşında Randers maçında da kadroda yer almadığını hatırlatan Canatar, "Mehmet'in Zico ile 'Beni düşünmüyorsanız, ayrılmak istiyorum' diye bir görüşmesi olmadı. Takımda 30 futbolcu var, 12'si kadroya giremeyecek, bu normal" diye konuştu.
Mehmet Yozgatlı'nın devre arasında Galatasaray'a gideceği şeklindeki iddiaların da asılsız olduğunu vurgulayan Canatar, "Öyle bir transferi gündeme getirmek profesyonel futbolcuya yakışmaz. Mehmet Yozgatlı, Fenerbahçe'de kalmak istiyor. Sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. Fenerbahçe uzatmak istediği takdirde her an uzatabiliriz" dedi. Canatar, milli takım arası nedeniyle verilen 3 günlük izninde Mehmet Yozgatlı'nın eşi doğum yapacağı için bu sabah Almanya'ya gittiğini söyledi.

Çevrimdışı Abdullah

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan -1500
  • qwqwqw
    • Profili Görüntüle
    • Onehost.net
« Yanıtla #1 : 24 Haziran 2007, 13:22:42 »
bilgi için saol

Çevrimdışı Abdullah

• Osc Kurucu