Gönderen Konu: Soufoğlu'ndan mesaj var  (Okunma sayısı 323 defa)

Çevrimdışı Hamza

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan 13008
  • Dünyanın En Çok Mesaj Gönderen Üyesi :))
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
Soufoğlu'ndan mesaj var
« : 25 Ocak 2008, 09:15:57 »
Soufoğlu'ndan mesaj var

Fenerbahçemiz'in başında kısa bir dönem kalmasına rağmen, derbilerde elde ettiği başarılarla taraftarın sevgilisi olan Turhan Sofuoğlu’ndan mesaj var. Şu anda Kahramanmaraş’ı çalıştıran genç hoca, kalbinin her zaman Fenerbahçe için çarptığını ifade ederken, Roberto Carlos’a övgüler yağdırdı: “Gençlere taş çıkartıyor. O, bir 10 numara. Saha içinde tam bir lider. Herkesi yönetmeyi başarıyor. Real Madrid’te oynarken ona hayrandım. Hayranlığım daha da arttı.”

‘Kara kara düşünürdüm’

“Herkesin, ‘futbol hayatı bitmiştir’ dediği Carlos, tam tersine futbolunun üstüne katıyor.” Yıldızlarla dolu kadroyu idare etmenin çok zor ama bir o kadar da zevkli olduğunu dile getiren Sofuoğlu, “Bence Zico, bu yıldızları idare ederek, büyük bir iş başarıyor. Eğri oturup, doğru konuşalım. Bu takımın başında ben olsaydım, ‘Nasıl yönetirim’ diye kara kara düşünürdüm. Brezilyalı teknik adam, büyük bir sorumluluğu başarıyla yüklenmiş durumda” diye konuştu.

‘Fenerbahçe avantajlı’

Zico'nun en büyük avantajının, takımda kendi vatandaşlarının çokluğu ve onlarla aynı dili konuşması olduğunu vurgulayan Turhan Sofuoğlu, sözlerini şöyle tamamladı: “Fenerbahçe, şampiyonluk mücadelesinde daha avantajlı ve bir adım önde. Sivas’ta hava ve saha şartları ne olursa olsun, tecrübe ve klaslarıyla kazanacaklarına inanıyorum. Zico, Kezman’a çok şans tanıdı ama o kullanamadı. Semih ise tam tersine, yakaladığı şansı iyi değerlendirmesini bildi.”

Kaynak: Fanatik