Gönderen Konu: "Stada kuaför getirenler var"  (Okunma sayısı 454 defa)

Çevrimdışı ***ALfoNSo***

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 6935
  • Dü$medeN BuLuTLaRDa Ko$mAm GeREk...
    • Profili Görüntüle
"Stada kuaför getirenler var"
« : 29 Haziran 2007, 11:37:36 »

Fenerbahçe ve A Milli Takım’ın kalecisi Volkan Demirel, kulübüyle 2 yıllık mukavele yeniledikten sonra önemli açıklamalar yaptı. Hürriyet Gazetesi'ne konuşan genç file bekçisi, "Benim buralara gelmemde büyük önemi olan Rüştü ağabeyin ayrılmasına çok üzüldüm" derken, saçına sürdüğü jöleyi eleştirenlere ilginç bir örnekle yanıt verdi: "Stada kuaför getirenler bile var."

Serdar ile çok iyi anlaştıklarını vurgulayan Volkan, "Birbirimizi çok seviyor ve güveniyoruz. Kimse korkmasın, biz bu işin altından kalkarız. Fenerbahçe kalesi emin ellerde" dedi.

Serdar’la geçen seneden kalma bir kader birliktelikleri olduğunu hatırlatan Volkan, "Buna rağmen bence takıma 3. kaleci alınması gerekir. Çünkü Fenerbahçe çok büyük bir camia. Süper Lig, Fortis Türkiye Kupası ve Avrupa kupalarında zirveyi hedefleyen takımız. Üç ayrı kulvarda da zirveye oynamak için 3. kaleci olmasında yarar var. Ancak, taraftarlarımızın içi rahat olsun, 3. kaleci alınmasa da biz Serdar’la bu işin altından kalkabilecek güçteyiz" dedi.

Fenerbahçe’de bulunduğu 5 sezon içinde ilk kez kötü bir sezon geçirdiğini kabul eden Volkan Demirel, "Futbolun içinde bunlar her zaman var. Kabul ediyorum, benim açımdan fazla olumlu geçen bir yıl değildi. Bir anda Serdar’la kalede tek başıma kaldım. 100. yıl stresi, takımın 3 kulvarda da zirveye oynaması stres yarattı ve bunlar oldu. Ancak, takımın şampiyon olması herkesi olduğu kadar beni de mutlu etti. Geçen yılki performansım geçici. Bu yılla beraber yeni bir başlangıç yapacağım ve herkes eski Volkan’ı yeniden kalede görecek" dedi.

Bazı yorumcuların "Volkan yediği gollerde topa dahi atlamıyor" iddialarını da yanıtlayan milli kaleci, "Bu doğru değil. Tersine yediğim bütün goller, ya yan ağlara ya da yan direğe doğru giden ters toplardı. Bir kalecinin gelen şutlarda yapabileceği şeyler zaten bellidir. Kaleci atlaması gereken toplara zaten ellerini açar ve atlar" dedi.

Kötü futboluna yapılan eleştirilere kızmadığını, tersine dersler aldığını ancak küpe, jöle gibi konularda yapılan eleştirileri maksatlı bulduğunu ifade eden Volkan, "Türkiye Cumhuriyeti’nde küpe takan, jöle süren tek futbolcu ben miyim? Oysa ben sahaya çıkmadan önce stada kuaför getiren futbolcu bile biliyorum. Ne istiyorlar anlamıyorum. Kendime bakmayayım mı? Benim saha içi performansımı eleştirsinler. Performans dışı eleştirilerin saptırma içinde olduğunu düşünüyorum" ifadesini kullandı.

Şükrü Saracoğlu Stadı’nda asbaşkan Mahmut Uslu ve genel sekreter Vedat Olcay’ın da katılımıyla sarı lacivertli takımla olan sözleşmesini 2 yıl uzatan Volkan, "Çok sevdiğim kulübümle tekrar anlaştığım için çok mutluyum" dedi. Volkan, şöyle devam etti: "Geçen yıldan dolayı Fenerbahçe’ye çok şey borçluyum. Bu borcumu ödemek için Volkan’ı Volkan yapan Fenerbahçe ile 2 yıl daha sözleşmemi uzattım. İnşallah ben ve Fenerbahçe için hayırlı olur."

Kendisine de Rüştü Reçber gibi bazı tekliflerin yapıldığını söyleyen Volkan Demirel, "Ancak, ben hiçbir zaman teklifi yapanlarla yüz yüze görüşmedim. Her zaman ’Fenerbahçeliyim, burada kalacağım’ demiştim" şeklinde konuştu.

Törende konuşan asbaşkan Mahmut Uslu, serbest olduğu halde gelen teklifleri değerlendirmeden F.Bahçe’yi tercih ettiği için Volkan’a teşekkür etti. Uslu, şunları söyledi: "Kendisi başkan Aziz Yıldırım’ı arayarak, boş mukaveleye imza atacağını söyledi. Son zamanlarda bu tür şeyleri unutmuştuk, yeniden hatırladık. Bu tür manevi jestlerin de önemli olduğunu düşünüyorum. Evvelki sene tek başına yedekteki arkadaşlarıyla takımı şampiyonluğa taşıdı. Geçen yıl ikinci devre daha az oynadı. Önümüzdeki yıllardaki başarılarda büyük katkıları olacaktır. Yeniden anlaştığımız için çok mutluyum."

YUVAMDA KALDIĞIM İÇİN MUTLUYUM
F.Bahçe’nin 5 sezon önce Kartalspor’dan transfer ettiği kaleci Volkan, kendisini 2 yıllığına daha sarı lacivertli renklere bağlayan sözleşmeye imza atarken, "Yuvamda kaldığım için mutluyum" dedi. Milli kaleci, imza töreninden sonra statta basın mensuplarına poz verdi.

Çevrimdışı LeGeND-MæN

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 1937
  • Mangal Yürekli Adam
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #1 : 29 Haziran 2007, 17:07:15 »
sağol
tarz yaratmak için Ağır Abi OLma!! Ağır Abi Dediğin Sevdimi Tam Sever Giydiğini herkez Beğenir, Saygısı Sonsuz Sevgisi Ebedi Olur..

DAĞLARINA DARGIMIM YAR...

Çevrimdışı Force23

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 334
  • !!ƒяєєѕтуℓєя!!
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 19 Ağustos 2007, 09:13:21 »
Paylaşım için teşekkürler
Only God Can Judge Me !!
They''ll Never Take Me Alive