Gönderen Konu: "Takımımın en büyük kozu sensin"  (Okunma sayısı 379 defa)

Çevrimdışı alex_20

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan 6
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
"Takımımın en büyük kozu sensin"
« : 29 Ocak 2007, 13:28:20 »
Bazı oyuncularla özel toplantılar yaparak kendilerinden beklentilerini anlatan Zico'nun ilk konuştuğu isim Alex oldu.

F.Bahçe, sezonun ikinci yarısına Erciyes deplasmanında 2 puan kayıpla başlayınca Zico, idmanların yanı sıra bire bir görüşmeler de yapmaya başladı. Belirlediği bazı oyuncularla özel toplantılar yaparak kendilerinden beklentilerini anlatan Zico'nun ilk konuştuğu isim Alex oldu. Bu sezon attığı 12 golle yine takımı sürükleyen isim olan, ancak oyun liderliği konusunda geçmişi aratan Süperstarla kısa bir görüşme yapan Zico, Alex'e "Takımımın en büyük kozu sensin. Durgun görüntüne rağmen gol kralı olabilecek bir yeteneksin. Camianın bizden beklentisi özellikle bu yıl çok daha fazla. F.Bahçe'yi sevdiğini biliyorum. Ama sana ilk yarıdakinden daha çok ihtiyacım var. Kendin ve takımın için oynamanın yanı sıra saha içindeki Zico da olmalısın" dedi.

ALEX: MERAK ETMEYİN

Vatandaşından takımın sıkıştığı anlarda kalitesini ortaya koyacak girişimlerde bulunmasını da isteyen Zico'ya Alex'in cevabı ise kısa ve net oldu: "Sözleşme uzatma görüşmelerim 1 hafta içinde başlıyor. Ancak kafamda bununla ilgili bir soru işaretim yok. Hücum hattına daha hızlı gelebilirsek daha da faydalı olurum. Sizin ve kulübün bana güvenini biliyorum. İlk yarının sonlarındaki havayı yakaladığımız anda gerisi gelecektir. Siz merak etmeyin."

Çevrimdışı Abdullah

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan -1500
  • qwqwqw
    • Profili Görüntüle
    • Onehost.net
"Takımımın en büyük kozu sensin"
« Yanıtla #1 : 25 Haziran 2007, 15:41:46 »
bilgi için saol kardes